New Look deschide cel de-al patrulea magazin la Maritimo Shopping Center Constanta

By  | 

In ziua deschiderii, la ora 10.00, primii 100 de fani din Constanta sunt asteptati la magazin cu cupoane cadou in valoare de 60 de lei.

Lansat in aceasta vara in Romania, brandul New Look isi propune sa cucereasca iubitoarele de moda din Constanta cu haine, pantofi si accesorii create la Londra dupa ultimele tendinte, la preturi accesibile.

Urmand principiul „fast fashion”, New Look innoieste colectiile la fiecare sase saptamani, iar 200 de noi produse vor fi prezente in magazin in fiecare saptamana.

New Look este nr. 1 in vanzarile de incaltaminte pe segmentul de varsta sub 35 de ani in Marea Britanie si retailerul nr. 2 de imbracaminte si accesorii pentru femei.

Brandul este, de asemenea, lider in vanzarile de rochii si jeansi (sub varsta de 25 de ani) din Marea Britanie, iar la nivel global o pereche de pantofi este vanduta la fiecare 2 secunde.

New Look este reprezentata pe plan local de Genco Trade, membru al holdingului Fourlis Group, care dezvolta in Romania si franciza Intersport.

Primul magazin New Look din Romania a fost inaugurat pe 26 august in Afi Cotroceni, fiind urmat de magazinele de la Baneasa Shopping City si Polus Center Cluj. Pentru urmatorii 5-8 ani, Genco planuieste sa deschida 20 de magazine New Look in Romania.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *