Naomi Campbell prezintă noul glam în campania colecției de toamnă H&M

H&M lansează săptămâna viitoare colecția sa de toamnă, care propune noi concepte de stil și o campanie de comunicare deosebită.

Designerii H&M au creat pentru aceasta toamnă piese statement al căror rol este să pună în evidență silueta fiecăreia cu ajutorul tăieturilor și materialelor utilizate. Astfel, garderoba toamnei trebuie să includă blazere elegante, fuste creion, bluze cu detalii ultra feminine, care reprezintă o completare perfectă pentru puloverele moi. Noul glam sau ținutele de după birou sunt reprezentate prin materiale sau inserții argintii și aurii, dar și detalii executate din paiete.Campania de toamnă o are în prim plan pe celebra și irezistibila Naomi Campbell, care, împreună cu trupa ei de fete glam, ne transpune în viața colorată și vie a unei nopți în Tokyo.

„Tokyo este fără dar și poate unul din orașele mele preferate. Pentru acest video al campaniei am purtat un sacou cu două rânduri de nasturi și pot spune că este look-ul meu preferat din întreaga colecție. Personal, l-aș purta exact așa cum au sugerat stiliștii, sacoul fiind închis în întregime, însă lăsând la vedere puțină piele, ceea ce păstrează o balanță între feminin și masculin”, declară Naomi Campbell.

Pentru a surprinde atmosfera și a savura moda la cele mai înalte cote, poți viziona filmul campaniei de mai jos:

Colectia va fi disponibilă pe hm.com și în magazine începând cu 21 septembrie.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.