Cele 5 piese must have din garderoba oricărei femei

Când vine vorba de modă, totul este subiectiv, însă câteva reguli și piese de bază rămân mereu constante. Garderoba unei femei trebuie să fie în relație directă cu stilul personal, meseria și stilul de viață pe care îl adoptă.

Chiar dacă stilul personal diferă, există câteva piese de bază care trebuie să existe în dulapul fiecărei fashioniste.

  1. Fusta cloș este printre cele mai iubite tipuri de fuste din motive clare. Fiind fixă în partea de sus și evazată în jos, această creează impresia de acea siluetă tip clepsidră pe care toate femeile și-o doresc. Fie că vorbim de fusta casual din doc, denim, bumbac, sau cea elegantă din dantelă, mătase naturală sau chiar paiete, acesta avantajează orice siluetă. Cheia succesului alegerii fustei perfecte, stă de fapt într-un echilibru între lungime și volum pentru a face un balans estetic potrivit conformației persoanei care o poartă.
  2. Blugii drepți sunt la fel de versatili ca și fusta cloș și arată bine pe orice siluetă. Pentru a crea un effect wow trebuie avut grijă la lungime și nuanță. O culoare închisă vac rea impresia de picioare mai lungi și subțiri, iar dacă denimul este și puțin elastic, aceștia se vor așeza perfect pe forma corpului. Cu o pereche de pantofi cu toc și o camasă veți putea obține un look smart-casual de amre effect în ciuda simplității acestuia.
  3. Cămașa albă este perfectă nu doar pentru cele preferă stilul office, ci și în cazul femeilor care optează pentru ținute casual. Camașa albă este foarte versatilă putând fi purtată cu o pereche de pantaloni capri cu dungi și stiletto, sau o pereche de blugi evazați și o pălărie fedora pentru un look smart casual. Dacă se dorește o ținută super tinerească, atunci o pereche de pantaloni scurți de blugi, cămașa albă și o pereche de Converși albi este exact ceea ce căutați.
  4. Rochia cu broderie și mărgele anii 20. A revenit moda rochiilor tip flapper și putem spune că înlocuiește cu succes toate acele rochițe de nașe. O rochie cu o linie simplă, dreaptă brodată abundent cu mărgele, dar totuși cu mult gust este perfectă pentru a obține un look elegant și chiar deosebit.
  5. Jacheta tip Parka din chiffon este piesa cheie pentru această vară. Un mix ideal între casual și elegant care poate schimba orice ținută instant. Poate fi purtată cu blugi și teniși sau chiar cu peste o rochie ceva mai elegantă și sandale cu toc înalt.

Totul se rezumă până la urmă la idei creative, la a alege ceea ce arată bine pe cea care îmbracă ținuta și la optimizarea bugetului alocat reînnoirii garderobei.

 

 

Sursa: agenția SeoPower

Sursa foto: Pixabay

 

                               

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.