Mihaela Glavan, colectia primavara-vara 2009

By  | 

Pielea, ocupa un loc central, in colectia primavara-vara semnata Mihaela Glavan. Ea are un aspect vintage, folosit ca simbol la modernitatii. Rochii lungi sau scurte, materiale fluide si forme ce permit miscarea.

Culorile propuse pentru viitorul sezon sunt alb, bej, roz prafuit, maro, gri si negru. Accesoriile au fost acelea care au dinamizat tinutele prin contraste de culori sau doar prin sublinieri de culoare folosite strict la nivel de accesorii.

Incaltamintea prezentata in cadrul colectiei a variat – sandale, pantofi si cizme. Incaltamintea a scos in mod discret tinutele din anonimat prin nuantarile de culoare subtile.

Tocul pantofilor alterneaza intre subtire si gros, iar talpa este tip platforma sau joasa. In plus, in cadrul colectiei se poate observa folosirea plasticului transparent la cizme.

Gentile propuse pentru sezonul primavara-vara 2009 sunt cele plic de marime mica si medie, dar si genti de umar XXL. Culorile predominate sunt cele puternice – turcoaz si mov -, dar si culori neutre – alb, bej, gri.

Vezi AICI intreaga colectie primavara-vara 2009 semnata Mihaela Glavan!

Vezi video de la prezentarea colectiei!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *