Marks & Spencer propune minimalismul chic pentru toamnă/iarnă

Marks & Spencer se adaptează noilor sezoane cu ușurință și simplitate. Entuziaste și încrezătoare, noile colecții de toamnă – iarnă sunt o celebrare a designului clasic, dublat de un twist contemporan.

Stilul M&S reținut, sobru, dar bogat în detalii, pune accentul pe potrivirea materialelor și pe finisajele impecabile, întrucât calitatea dictează întotdeauna estetica brandului britanic. De la lână și denim, la piele si mătase, paleta de culori stă la baza călătoriei de la un sezon la altul: nuanţele de maro închis, ruginiu și tonurile tomnatice, sunt completate de infuzii de magenta și albastru, care aduc modernitate și un aer proaspăt pieselor sezonului.

În această toamnă, imprimeurile-vedetă sunt carourile subtile şi imprimeurile florale, juxtapose prin piese separate, dar din aceleasi palete tonale.  Îmbrăcămintea de exterior este esențială, de la jachetele aviator supradimensionate până la sacourile cropped, jocul de layering oferind un aspect modern. Siluetele simple sunt formele dominante ale sezonului, alături de elementele de bază precum piesele din denim.

Ajungând la lunile de iarnă, ţinutelor zilnice li se oferă o revizuire opulentă cu ajutorul paietelor, catifelei și accesoriilor metalice. Rochia midi statement este din nou o piesă-cheie, proiectată în țesături moi și confortabile și stilizată cu accesorii chunky, pentru o interpretare modernă a sezonului festiv.

De-a lungul sezonului toamnă/iarnă 2019-2020, Marks & Spencer oferă colecții atent curatoriate, ce se completează reciproc și promovează versatilitatea, oglindind astfel modul în care femeia modernă își construiește garderoba.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.