Mariposa – cămaşa de damă Braiconf pentru luna martie

Echipa Braiconf a pregătit pentru luna femeilor un model de cămaşă de damă brodată în ediție limitată, cu un nume pe măsură: Mariposa (fluture, în limba spaniolă).

Cămaşa albă de damă are gulerul brodat cu un future cu aripile întinse ca o floare înaripată, simbol al sufletului, al metamorfozei, al speranței, al păcii, al bucuriei, al vieții si al unor noi începuturi în numeroase legende, mituri şi tradiții ale lumii. Fluturii ne duc cu gândul la micile bucurii ale vieții, la optimism şi la culoare, iar orizonturile visării devin mai delicate şi mai accesibile.

Braiconf Mariposa

Braiconf a ales broderia cu fluturi în nuanțele de roşu şi albastru în locul clasicului mărțişor, un omagiu adus tuturor femeilor şi puterii de reinventare pe care acestea o au, de fiecare dată.

Cămaşa Braiconf Mariposa, creată în fabrica de la Brăila costă 239 lei şi se va găsi în magazinele Braiconf din Bucureşti Royal, Iaşi, Braşov, Galați şi Piteşti, dar şi pe site, începând cu data de 1 martie.

Braiconf Mariposa

Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 67 de ani.

Braiconf Mariposa

Citeşte şi: Braiconf sărbătoreşte Dragobetele / Valentine’s Day

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.