(P) Magazinul ABOUT YOU s-a lansat în România

ABOUT YOU, magazinul online de fashion cu cea mai rapidă creștere din Europa își continuă extinderea pe piața europeană lansând platforma aboutyou.ro. România este a zecea piață în care ABOUT YOU este prezent, după Germania, Austria, Elveția, Olanda, Belgia, Polonia, Cehia, Slovacia și Ungaria. Magazinul de fashion a fost lansat oficial printr-o campanie creativă de marketing și un spectaculos eveniment de lansare în București la care au participat peste 300 de influenceri din mediul online, celebrități și jurnaliști.

La petrecere au luat parte și câțiva dintre cei mai buni artiști locali, iar atmosfera a fost întreținută de INNA, Spike, DJ Dox și DJ AlbWHo. Printre invitați s-au numărat și personalități din România, cum ar fi Antonia, Sore, Adela Popescu, Alina Eremia, Lidia Buble.

Pe aboutyou.ro vizitatorii pot descoperi cele mai recente trenduri în materie de modă, se pot inspira și pot cumpăra ceea ce li se potrivește stilului lor. Magazinul online de fashion digitalizează experiența shoppingului tradițional. ABOUT YOU poate fi accesat de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă și mobil, prin aplicația dedicată, premiată la nivel internațional. În România, ABOUT YOU oferă o gamă variată de peste 100.000 de produse de la aproximativ 600 de branduri – multe dintre acestea fiind pentru prima dată disponibile pe piața locală.

Mai mult, cumpărăturile pe platforma ABOUT YOU nu sunt doar plăcute, ci și complet lipsite de riscuri. Transportul este gratuit, iar plata poate fi efectuată prin mai multe metode, precum: Paypal, card de credit sau numerar la livrare. În plus, clienții pot returna gratuit produsele în termen de 100 de zile, astfel încât aceștia să le poată încerca și returna fără alte costuri suplimentare.

Produsele de pe ABOUT YOU vor putea fi achiziționate în primele săptămâni după lansare cu un discount de 30%, detaliile despre promoție, precum și codul de discount fiind disponibile pe https://www.aboutyou.ro/.

Evenimentul spectaculos de lansare din București a marcat ‘big bang’-ul campaniei de marketing al ABOUT YOU. Peste 300 de vedete din mediul online, celebrități, experți din cadrul industriei și jurnaliști au celebrat „aterizarea” la noua destinație de shopping din România, în conformitate cu tema evenimentului futurist. ABOUT YOU a identificat, în celebra cântăreață INNA, imaginea perfectă pentru lansarea campaniei în România.

După etapa de teaser menită să stârnească curiozitatea în mediul online, etapa de lansare dezvăluie identitatea ABOUT YOU prin campanii de tip out-of-home, spoturi TV și radio, conținut digital, dar și prin marele eveniment de lansare. Cea de-a treia etapă marchează finalul campaniei inovatoare și se caracterizează prin conținut divers și campanii de reduceri oferite în exclusivitate în următoarele săptămâni, cu scopul creșterii notorietății brandului.

Piața din România oferă un potențial uriaș pentru noi. Preconizăm o creștere foarte rapidă aici, scopul nostru fiind de a deveni lider de piață în rândul magazinelor online de fashion, într-o perioadă scurtă de timp. De asemenea, ne dorim foarte mult să atragem clienții din România cu platforma noastră extraordinară, gama foarte variată de produse, transportul gratuit și posibilitatea de a returna produsele gratuit”, declară Tarek Müller, co-fondator și co-CEO al ABOUT YOU.

ABOUT YOU este o companie europeană de fashion și tehnologie cu sediul în Hamburg, Germania și a fost creată în anul 2014 de trei tineri antreprenori în domeniul digital Sebastian Betz (28), Tarek Müller (30) și Hannes Wiese (38). În doar cinci ani, compania a devenit cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din Europa, cu venituri anuale de 461 de milioane de euro (2018/19). În doar câteva luni de la lansare, ABOUT YOU devenise deja lider de piață în Cehia și Slovacia.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.