Campania Louis Vuitton Prefall 2020 împletește moda cu ficțiunea

Sophie Turner, Jennifer Connelly, Alicia Vikander, Léa Seydoux, Woodkid, Cody Fern și Jaden Smith se numără printre cele 23 de artiști care au pozat, la invitația designerului Nicolas Ghesquière, pentru campania colecției feminine Louis Vuitton Prefall 2020.

Purtând ținute din colecția Louis Vuitton Prefall 2020, aceștia au devenit starurile imaginare ale unor nuvele horror sau științifico-fantastice, ori cap de afiș al unor filme vintage. Imaginile, fotografiate de Collier Schorr, au fost ulterior prelucrate de o echipă de patru artiști, fiind alăturate unor ilustrații, rezultatul final traducându-se printr-o serie de postere retro de film și coperte de cărți în stilul sfârșitului de secol XX.

„Wiliam Peter Blatty, care a scris Exorcistul, ne-a dat drepturile pentru a folosi coperta cărții sale. De aici a început totul” – a declarat designerul Nicolas Ghesquière. „E grozav pentru mine să iau o operă de ficțiune și să o încorporez în designul unei ținute. Și m-am gândit, care ar fi continuarea? Să folosesc mai departe ficțiunea pentru a ilustra ideea de modă.”

În aceasta colectie, conceputa drept o „bibliotecă purtabilă”, fiecare ținută își scrie singură capitolul, cu monologuri romantice și dialoguri între rebeliunea stilistică și măiestria croitoriei tradiționale.
Ducând încă și mai departe referințele culturale, Ghesquière a imprimat pe un tricou din cadrul colecției chiar coperta originală a nuvelei-cult Exorcistul.

Cei 23 de artiști care apar în posterele campaniei sunt, în ordinea imaginilor: Léa Seydoux, Sophie Turner, Angelica Ross, Stacy Martin, Kelsey Asbille, Doona Bae, Chloe Grace Moretz, Alicia Vikander, Laura Harrier, Emma Roberts, Zhong Chuxi, Yaya, Noemie Merlant, Deepika Padukone, Woodkid, Rinko Kikuchi, Cody Fern, Jennifer Connelly, Billie Lourd, Jaden Smith, Gugu Mbatha-Raw, Robyn și Samara Weaving.

Descoperă mai jos imaginile campaniei:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.