Levi’s a a lansat o colecție în colaborare cu Justin Timberlake

Levi’s întâmpină toamna cu o colecție capsulă realizată în colaborare cu Justin Timberlake, muzician, actor, câștigător a 10 premii Grammy. „Fresh Leaves”, o reinterpretare a pieselor clasice Levi’s, este inspirată din pasiunea lui Justin pentru muzică.

Denumirea colecției derivă din ideea că artistul aduce un aer fresh pieselor clasice. O suită de item-uri iconice ale brandului au fost reinterpretate. Justin a lucrat alături de echipa de design Levi’s la Eureka Innovation Lab din San Francisco, în arhivele brandului Levi’s și în showroom-ul din Los Angeles, Haus of Strauss. Rezultatul este o colecție pentru bărbați alcătuită din 20 de piese, ce cuprinde elemente iconice Levi’s, cărora le-a oferit un twist neașteptat și modern.

Justin a bifat primul său parteneriat cu brandul american în momentul în care a fost rugat să personalizeze o geacă Levi’s Trucker cu ocazia aniversării a 50 de ani a acesteia. Parteneriatul a evoluat cu ocazia turneului său din New York, pentru care au fost create opt piese (geci și cămăși din flanel).

Hainele sunt la fel de importante în procesul creativ și în reprezentație ca și muzica în sine. Această colecție Levi’s este încercarea mea de a împărtăși cu fanii o parte din experiențele trăite”, declară Justin.

Inspirați din poveștile ce stau în spatele muzicii lui Justin, am folosit elemente clasice – pânză, motiv ecosez, camuflaj, flanel și denim, și le-am remixat prin introducerea accentelor de streetwear”, explică Karyn Hillman, Director de Produție a Levi Strauss & Co.

Modelele ce aduc o noutate în portofoliul Levi’s sunt blugii 501 Slim Taper noul membru al familiei 501, un item inspirat de modul în care Justin își poartă perechea proprie de jeanșo 501, și jacheta Trucker cu print camuflaj imprimat cu ajutorul noii tehnologii cu laser Project FLX, lansată recent de Levi’s.

Colecția Levi’s x Justin Timberlake Fresh Leaves este disponibilă începând de astăzi în magazinele Levi’s din țară.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.