Lacoste angajează primul director de creație femeie în istoria sa de 85 de ani

By  | 

De la crearea sa, cu 85 de ani în urmă, Lacoste nu a văzut niciodată o femeie care să stea la cârma creativă a brandului. Dar acest lucru s-a schimbat acum, pe măsură ce brandul face istorie prin numirea designerului britanic de modă Louise Trotter pentru a prelua conducerea ca director de creație.

Trotter, care și-a părăsit postul de director de creație la Joseph în iulie, după nouă ani în cadrul companiei, înlocuiește fostul director de creație Lacoste, Felipe Oliveira Baptista, care și-a anunțat demisia după opt ani pe 2 mai.

„Abordarea ei vizionară asupra liniilor și materialelor, precum și expertiza ei în crearea de piese tehnice deosebite vor fi elemente reale pentru consolidarea poziționării colecțiilor noastre”, a declarat Thierry Guibert, președintele grupului Lacoste.

Trotter este deosebit de entuziasmată de trecerea în această nouă etapă a carierei sale, adăugând: „Sunt încântată să mă alătur acestei mărci franceze cu un astfel de patrimoniu unic. De 85 de ani, modernitatea stilului Lacoste constă în această fuziune unică a sportului și sunt mândră să contribui la scrierea unui nou capitol în istoria sa.”

În calitate de director de creație nou, Trotter va dezvălui colecția sa extrem de anticipată pentru casa de modă franceză de la Fall 2019 Paris Fashion Week.

 

 

*articol preluat din Harper’s Bazaar UK (autor: Nerisha Penrose)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *