La ce se gandesc femeile cand aleg o tinuta?

Să arăți mereu impecabil nu e tocmai ușor. Iată la ce se gândesc femeile când aleg o ținută.

Ce simplu ar fi dacă am avea un stilist personal care să ne pregătească zi de zi ținutele! Din păcate, trebuie să alegem singure piesele vestimentare pe care le purtăm, ceea ce nu e mereu simplu.

Cum te îmbraci la masa de Crăciun cu părinții iubitului? Idei de ținute

Iată la ce se gândesc femeile când aleg o ținută:

  • „Ce o să port?!” De obicei, această întrebare apare cu câteva ore înainte de un eveniment important, când trebuie să îți aranjezi și părul și îți mai e și lene.
  • „Oare ce o să poarte ceilalți? Cât de elegant trebuie să mă îmbrac? Dacă toată lumea va purta tocuri, iar eu voi părea un pitic de grădină? Dacă mă îmbrac prea elegant față de ceilalți invitați?”
  • „Nu am cu ce să mă îmbrac!” Sigur, ai dulapul plin, dar rochia aia parcă e prea sexy, cealaltă e incomodă, pantalonii bej au o pată de vin pe ei, salopeta neagră tocmai ai purtat-o la alt eveniment… E clar, trebuie să mai faci cumpărături!
  • „Ok, oficial nu am ce îmbrăca. Mai bine rămân acasă. Sau mă duc în pijama. Oare voi arăta ca un hipster sau ca un om al străzii?”
  • „Hm, ținuta asta ar putea funcționa. Ura, seara e salvată!”
  • „Cum accesorizez ținuta?” Ți s-a întâmplat vreodată să îți schimbi toate hainele doar pentru că nu erai sigură că accesoriile se potrivesc? Da? Și nouă. Uneori chiar nu-ți dai seama dacă cerceii și colierul se potrivesc perfect la acea rochie, dacă nu cumva ai prea multe accesorii pe tine… sau poate ai prea puține și arăți plictisitor? Of…
  • „Gata, am terminat! Arăt bine, nu? Sigur nu îmi face fundul să pară prea mare? Nu, are o croială grozavă! Woohoo”.

Ce să porți atunci când ești în pană de inspirație

Tu ce ai mai adăuga pe această listă? La ce se gândesc femeile când aleg o ținută?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.