Jurnal de fashion week: Săptămâna Modei la Milano 2017 – Ziua 3

A treia zi la Milan Fashion Week a venit cu o vreme caldă și însorită, numai bună pentru a cutreiera străzile înainte de showuri.

Emporio Armani a fost una dintre cele mai importante prezentări care a dat tonul evenimentelor dis de dimineața. Designerul a pus în scenă o colecție unitară, cu piese basic, mantouri oversized, dar și culottes și fuste maxi multicolore. Catifeaua, blana și texturile metalizate sunt principalele propuneri ale lui Armani pentru sezonul viitor.Etro a fost una dintre colecțiile mele preferate, o explozie de culoare și imprimeuri multicolore. Influențele asiatice și nomade s-au împletit într-un decor spectaculos pe catwalk. Mătasea, rochiile boho și paltoanele supradimensionate se numără printre trendurile esențiate propuse de Etro pentru toamnă-iarnă 2017.

Ce-a de-a treia zi a marcat și alte prezentări importante: Tod’s, Bluegirl și Marco de Vicenzo. Eu am încheiat seria evenimentelor cu prezentarea Aigner, care s-a remarcat prin ținute cu croieli minimaliste și o gamă cromatică mai sobră.

Prezentarea colecției Aigner a fost acompaniata și un show cu muzica live, care a adăugat un plus de farmec defilării.

Vă las cu filmările din timpul prezentării și o să revin curând cu detaliile din ultima zi petrecută la Săptămâna Modei de la Milano.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.