Jurnal de fashion week: Săptămâna Modei la Milano 2017 – Ziua 2

Timpul trece foarte repede la Fashion Week, totul este în mișcare și prezentările de modă sunt tot mai spectaculoase.

A doua zi a venit cu o parte dintre cele mai așteptate show-uri de la Săptămâna Modei de la Milano:Luisa Beccaria, Prada, Fendi, Moschino și Emilio Pucci. Pe străzi am admirat ținute de street style impecabile și o mulțime de fotografi gata să captureze cele mai frumoase apariții.Este o plăcere să urmărești atmosfera dinaintea show-urilor, însă adevăratul spectacol are loc chiar pe catwalk și primul show pe care l-am văzut a fost absolut impresionant.

Luisa Beccaria toamnă/iarna 2017  a fost prezentarea pe care am așteptat-o cu mare interes, un amestec de eleganță, feminitate și detalii desăvârșite, combinate cu un cadru de poveste.

 

Rochiile feminine, catifeaua și accentele romantice, definesc cel mai bine colecția semnata Luisa Beccaria. Catifeaua se anunță a fi unul dintre cele mai în vogă trenduri ale sezonului rece, alături de culorile vii și materialele fine transparente. Am remarcat și texturile metalizate, care vor aduce un plus de extravaganță și stil.

Iată doar câteva dintre ținutele superbe care au încântat poduimul de la Milano.

Pictures Press release/ Luisa Beccaria

 

După show-ul Luisei Beccaria am văzut prezentarea  Anteprima, o colectie dinamică, bogată în imprimeuri geometrice, asimetrii și tăieturi îndrăznețe. Au predominat nuanțele alb și negru, dar și accentele de culori vii, care au adăugat un plus de luminozitate.


Am încheiat seria evenimentelor cu prezentarea designerului Vladimiro Gioia.

Blana a fost elementul central al colecției, alături de nuanțe pastelate și inserții de brocart, de un rafinament desăvârșit.

pictures press release/Vladimiro Gioia
pictures press release/Vladimiro Gioia

Cum vi se par trendurile sezonului următor? Sper că aceste propuneri v-au încântat privirile și v-au stârnit curiozitatea pentru următoarele prezentări din cea de-a treia zi a festivalului.

Pe mâine!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.