Jennifer Hudson a purtat o rochie semnata Maria Lucia Hohan la ziua presedintelui Obama

By  | 


Jennifer Hudson
a fost artista invitata sa interpreteze cantecul „Happy Birthday MR. President”. Cantareata a purtat pentru aceasta ocazie rochia Sophia, creata de designerul roman Maria Lucia Hohan.

„Am realizat aceasta rochie pe masurile actritei Jennifer Hudson, in urma solicitarii stilistei ei personale. Rochia se regasea deja in portofoliul MLH si este disponibila si pe magazinul online„, a declarat Maria Lucia Hohan.

„Am lucrat cu mare placere, stiind ca rochia va fi purtata de catre actrita care a interpretat rolul asistentei lui Carrie in filmul Sex & The City. O admiram pe Jennifer Hudson inca de cand am vazut prestatia ei din DreamGirls, pentru care a si primit premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol secundar”, a adaugat designerul roman.

Maria Lucia Hohan a studiat moda la Paris, in cadrul L’Institutut Superieur Des Arts Applique, design textil. Ulterior a lucrat pentru branduri precum Krizia, pentru ca in 2004 sa lanseze prima ei colectie personala sub brandul MLH, in Romania.

De curand, Maria a fost inclusa in portofoliul celui mai prestigios concept store din Paris – L’Eclaireur, precum si in portofoliul Luisa Via Roma, al doilea cel mai mare fashion retailer de lux din lume pe segmentul de online.

Creatiile Mariei au fost bine primite de presa franceza si americana inca din perioada de promovare a filmului Black Swan, cand multe rochite stil balerina din colectia MLH au fost alese pentru numeroase pictoriale fashion.

Maria Lucia Hohan a intrat pe lista stilistilor americani care lucreaza pentru vedete „A list”, astfel ca rochiile ei au fost purtate de vedete precum Selena Gomez si Chelsea Kane, care a si fost inclusa pe lista celor mai bine imbracate femei la MTV Music Awards dupa ce a purtat o rochie din noua colectie MLH.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *