Jeanșii Levi’s Ribcage, vedeta sezonului în materie de denim

Talia jeanșilor s-a înălțat din ce în ce mai mult în ultimii ani, iar în acest sezon, atinge apogeul în termeni de mobilitate și flexibilitate. Cu o înălțime de 30 de centimetri, jeanșii Ribcage au cea mai înaltă talie a unei perechi de blugi realizată vreodată de Levi’s. Talia înaltă înglobează atât look-ul și atitudinea femeilor din alte decade (Katherine Hepburn a fost una dintre personalitățile emblematice care au promovat acest tip de jeanși încă din anii ‘30), cât și stilul femeilor moderne care caută jeanșii 501 vintage oversized pentru a contura o siluetă perfectă, inspirată de forma unei clipsidre. Levi’s Ribcage, vedeta sezonului primavără/vară 2019 în materie de denim, sunt rezultatul unui mix de stiluri: stilul casual de la jumătatea secolului XX, stilul grunge al anilor ‘90 și street style-ul vizibil pe Instagram.

Levi’s Ribcage sunt jeanșii cu cea mai înaltă talie pe care o propunem sezonul acesta. Inspirat de vibe-ul anilor 90 și de look-ul autentic al modelului Levi’s 501, dar având în plus o talie amplificată, este un model care se potrivește oricărei siluete.”, spune Karyn Hillman, Global Chief Product Officer al Levi’s Strauss & Co.

Jeanșii Ribcage vin cu o siluetă relaxată, care nu se îndepărtează prea mult de clasicul Levi’s 501. Sunt disponibili în varianta de croială dreaptă pe picior și varianta cropped cu tivuri întoarse, și conturează o siluetă perfectă. Opțiunile de culoare dau un plus de personalitate, făcând foarte simplu ca tu să alegi perechea ideală pentru tine.

Foto: Levi’s

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.