Jacheta biker, în topul preferințelor vedetelor

Jacheta Biker este din nou la modă! Vedete precum Andra, Adina Galupa, Diana Bart și multe altele au participat recent la un eveniment de modă și au purtat acest tip de jachetă.

Jachetele biker se potrivesc oricărui stil și pot fi purtate în aproape orice sezon, în funcție de restul pieselor vestimentare pe care le alegi. Cel mai bine se potrivesc, însă, femeilor puternice și îndrăznețe.

Recent, Concepto a cucerit Bucureștiul cu o colecție nouă de jachete biker. Brandul de modă din Cluj-Napoca se află pe piață de 3 ani și s-a remarcat prin design, inovație și calitate.

Ane și Andra Feher, creatoarele Concepto, spun că „noi oferim calitate, iar dacă investești într-o piesă care ține de-a lungul anilor și care se pretează pe silueta ta, merită investit. Suntem un brand premium, lucrăm cu produse din piele naturală, realizăm articole manual, avem piese brodate, piese pe care le personalizăm în funcție de ceea ce dorește clienta noastră”.

În cadrul evenimentului de lansare a noii imagini a brandului de design vestimentar Concepto, au participat peste 70 de vedete, jurnaliști, bloggeri și designeri.

Ție îți plac jachetele biker? Câte deții?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.