Invata sa mergi pe tocuri

By  | 

Cum sa-ti alegi pantofii cu toc

Alege cu mare grija pantofii cu toc pentru ca iti pot nenoroci picioarele intr-o singura noapte.

In primul rand testeaza suprafata pantofului care-ti acopera laba piciorului. Fie ca e piele, inlocuitor sau matase, aceasta nu trebuie sa fie prea rigida si nici sa aiba cusaturi care ies in relief pe interior pentru ca-ti vor face basici.

Apoi, ridica-te pe varfuri cand ii ai in picioare. In cazul in care nu te poti „inalta” de la pamant, ia-ti pantofi cu toc mai mic,
astia sunt prea inalti.

24 de ore de rodaj

Mai tii minte cand mama ta iti spunea sa porti pantofii cu toc prin casa cel putin o zi inainte sa-i scoti la plimbare? Nu ai facut niciodata asa, nu? Ei, afla ca mama ta avea dreptate.

Cum te asteapta o noapte de zbantuiala, danseaza in ei prin casa si mergi pe mai multe suprafete ca sa se mai roada talpa si sa ai mai multa aderenta.

Apoi, scoate-i la supermarket si mergi avand cosul de cumparaturi ca suport.

Mers la inaltime

POSTURA. Nu trebuie sa mergi nici „ingenuncheata” si nici ca un robot, de aceea e bine sa-ti controlezi postura corpului. Stai relaxata si nu ridica umerii. Tine spatele drept, pieptul in fata, dar nu impinge fundul prea mult spate, pentru ca arata dizgratios. Spune-ti ca arati fabulos si capul sus. Nu te uita niciodata in podea – numai fetele nesigure nu privesc in fata.

INAINTEAZA. Pantofii cu toc iti impun pasi mici, de gheisa. Asa nici nu vei indoi si nici departa prea tare picioarele. Incepe pasul cu varful, abia apoi pune si tocul pe podea.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *