Intră în atmosfera festivă purtând catifea din cap până-n picioare

Rochiile din catifea au acel aer elegant și prețios greu de egalat, așa că, de sărbători, treat yourself. Chiar dacă stai acasă, intră în mood-ul festiv cu o rochie chic din catifea – iată preferatele noastre:

Rochie, ASOS, 106,15 euro – aici

Catifeaua e vedeta sezonului de iarnă, în mod clar, dar mai poți plusa cu un trend – cel al corsetelor. Corsetele au servit drept sursă de inspirație pentru designeri sezonul acesta, și nu mai au, din fericire, structura inconfortabilă care le face imposibil de purtat ore în șir, însă păstrează alura sexy și ultrafeminină. În plus, modelează la fix silueta în forma ideală de clepsidră, subțiind optic talia. Dacă vrei și mai multă inspirație legat de cum să porți trendul corsetelor, găsești alte câteva sugestii aici.

Rochie, Zara, 159,90 lei – aici

Dintre toate trendurile anilor ’90 care au revenit la modă (și sunt destule), cel al slip dress-urilor este printre preferatele noastre. Bonus pentru rochiile cu croială care urmează forma siluetei, definind talia, și cu guler căzut, cum este cea de mai sus, care, pe deasupra, are o nuanță gri petrol care arată senzațional cu accesorii strălucitoare.

Rochie, ASOS, 68,99 euro – aici

Decolteurile sweetheart sunt ideale pentru a pune în valoare orice fel de bust, fie el mic sau mare, iar aerul glam este dublat în cazul acestei rochii și de croiala care urmează forma naturală a corpului, subțiind talia și creând, practic, un efect de contouring al întregii siluete.

Rochie, Bershka, 179,90 lei – aici

O rochie lungă din catifea cu decupaje sexy și o nuanță flirty de mov se încadrează perfect în aerul festiv al sărbătorilor, dar va merge la fix și de Valentine’s Day.

Rochie, Bershka, 159,90 lei – aici

Catifeaua este asociată de regulă cu un aer sobru și prețios, însă poți să îi dai un aer playful șu flirty optând pentru o nuanță veselă – precum în cazul acestei rochii lime green, care îmbină alura fresh cu o croială cool și feminină.

Rochie, Uterque, 875 lei – aici

Fă-ți un cadou de Crăciun și investește într-o rochie mai scumpă, dar pe care o vei putea purta ani la rând, căci catifeaua dévore va fi mereu o opțiune elegantă și feminină pentru o ținută sofisticată.

Rochie, Zara, 99,90 lei, aici

Catifeaua face pereche excelentă cu cristalele, iar rochia aceasta mini din crushed velvet (catifea cu aspect neuniform), va arăta senzațional cu o geantă cu strasuri și sandale asortate. Ba chiar poți să plusezi cu o pereche de cercei lungi din cristale.

Rochie, H&M, 139,99 lei – aici

Dacă ți-e dor de aerul boho chic al hainelor de vară, nu te împiedică nimic să-l imprimi și ținutelor pentru sezonul rece – de pildă, sub forma acestei rochii din catifea cu broderii florale.

Foto: Unsplash, website-urile brandurilor

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.