Streetwear-ul dedicat celor mici? Încălțămintea pentru copii marca Nike

Moda stradală reprezintă o propunere senzațională nu numai pentru adulții fascinați de modă. Garderoba streetwear garantează un look deosebit, dar în primul rând confort în fiecare zi, ceea ce este extrem de important în cazul copiilor, deoarece au nevoie de condiții optime pentru dezvoltarea psihofizică.

O idee excelentă de completare a ținutelor celor mici o reprezintă pantofii sport marca Nike. Vezi cele mai cunoscute modele pentru copii!

Nike MD Runner 2

Modelul, care a fost creat special pentru a garanta confort alergătorilor de-a lungul timpului, se bucură de o mare popularitate și în categoria modei casual. Admirația fanilor pentru acești sneakerși i-a determinat pe designerii brandului din Oregon să proiecteze versiunea destinată celor mici.

În cazul pantofilor sport Nike MD Runner 2 pentru copii, sistemul clasic de înșiretare a fost înlocuit cu prinderea de tip velcro care facilitează încălțatul și descălțatul. Partea superioară este confecționată din piele naturală, piele întoarsă și material textil, fapt datorită căruia sneakerșii asigură purtătorului anumite beneficii – potrivirea optimă pe picior și circulația corespunzătoare a aerului în interior. Încălțămintea este susținută de talpa flexibilă, care garantează copilului confort la purtare și siguranță la fiecare pas.

incaltaminte copii nike

Nike Renew Element 55

Acest model, de asemenea, stă la baza multor outfit-uri pentru copii în stil streetwear. Încălțămintea realizată din material textil și materiale sintetice este ușoară și respirabilă. Partea superioară este prevăzută cu șireturi elastice, fapt datorită căruia pantofii sport sunt ușor de încălțat și descălțat.

Modelul Nike Renew Element 55 este, de asemenea, îmbogățit cu spumă flexibilă, responsabilă pentru amortizarea excelentă la fiecare pas. Talpa intermediară este întregită de stratul din cauciuc de înaltă calitate, completat de banda de rulare aderentă. Datorită seriei de tehnologii inovatoare și designului original, atât copiii mici, cât și cei mai mari vor îndrăgi acești pantofi sport.

Nike Force 1

Varianta pentru copii a unuia dintre cele mai cunoscute modele, prezente în portofoliul brandului Nike. Sneakerșii Air Force 1 și-au făcut apariția în anul 1982 și până în ziua de azi se bucură de o popularitate imensă în rândul fanilor stilului streetwear din toate colțurile lumii.

Versiunea dedicată celor mici amintește de modelul prototip atât din punct de vedere al structurii, cât și al designului. Partea superioară dn piele asigură o potrivire optimă pe picior, iar talpa groasă garantează stabilitate și siguranță la fiecare pas.

incaltaminte copii nike

Nike Air Max 90 LTR

Un alt produs clasic în versiunea pentru copii. Faimoșii pantofi sport, proiectați de Tinker Hatfield, reprezintă o încălțăminte mereu în pas cu moda, care se asortează foarte ușor cu diferite ținute vestimentare.

Datorită părții superioare din piele, modelul poate fi purtat atât în zilele calde, cât și în cele friguroase. Talpa este prevăzută cu perna Air-Sole, care garantează o amortizare excelentă. În plus, pantofii sport protejează oasele și articulațiile de suprasolicitare.

Nike Tanjun

Garanția look-ului modern în stil urban în sezonul primăvară-vară. Încălțămintea Nike Tanjun este confecționată din material tip plasă respirabil, care asigură o circulație corespunzătoare a aerului în interior. Acești pantofi sport rezistenți cu design minimalist sunt ușor de asortat cu diferite piese vestimentare din garderobă.

Celebrul model regăsit în oferta brandului din Oregon cu siguranță va fi apreciat atât de micii fani ai stilului streetwear, cât și de părinții care vor să le asigure copiilor maximul de confort și siguranță în fiecare zi.

Toți pantofii sport marca Nike, prezentați în acest articol, sunt disponibili în magazinul online https://sizeer.ro/.

 

 

Sursă: agenția SEO Power

Sursă foto: sizeer.ro

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.