IL PASSO – lansare colectia primavara-vara 2011

By  | 

Creata pentru prezentele feminine, elegante, nonconformiste, expansive si increzatoare, colectia este un statement de detalii, culori si forme redate in nuante neon si pastel, o poveste care vorbeste despre curajul de a indrazni sa transformi fiecare tinuta intr-o adevarata revelatie.

In cadrul evenimentului invitatii au descoperit printr-un numar de magie, realizat de Marius Paraschiv, piesa de rezistenta a sezonului: pantoful.

Cei prezenti la eveniment au fost incantati de porumbeii care apareau si dispareau sau se transformau in pantofi IL PASSO.

Si pentru ca nu putea lipsi sampania si dulciurile, Schlumberger, Madame Lucie si Corelli Chocolate i-au incantat pe cei prezenti cu delicatese.

Pasta de fistic in ciocolata neagra, mousse de portocale, truffe, portocale de Sevillia, curmale umplute cu migdale imbracate in cea mai fina ciocolata neagra sunt doar cateva din sortimentele Corelli, de care s-au bucurat cei prezenti la eveniment.

IL PASSO a gandit totul pana la cele mai mici detalii: piele, catarame, ornamente: cristale, flori, accesorii abstracte. Nu iti fie frica sa te joci, sa combini si sa indraznesti. Vara asta ai permis la orice combinatie. Nu ai cum sa gresesti!

Vezi mai multe poze de la lansarea colectia IL PASSO, primavara-vara 2011!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *