Idei de ținute pentru masa de Crăciun

Sărbătorile de iarnă de apropie cu pași repezi și deja ai început să te gândești ce cadouri vei oferi celor dragi, dar cum rămâne cu ținutele pe care le vei purta? Vizite la părinți, la părinții iubitului, musafiri, întâlniri cu prietenii… Atât de multe ocazii, atât de multe ținute!

Iată câteva sugestii de ținute potrivite pentru masa de Crăciun.

Ținută pentru masa cu părinții

Părinții au deobicei tendința să acorde o mare importanță mesei de Crăciun. Preparatele sunt așesate pe cele mai bune seturi de veselă, decorațiunile arată minunat, iar toată lumea îmbracă ținute mai deosebite. Îți trebuie, deci, o ținută potrivită.

Ținută pentru cina la restaurant cu partenerul

Dacă anul acesta vreți să sărbătoriți Crăciunul doar voi doi, la un restaurant cochet, ar trebui să alegi o ținută care să atragă privirile – mai ales pe cele ale iubitului tău.

Ținute pentru masa cu prietenii

Dacă rudele tale locuiesc în alt oraș, iar anul acesta nu le vei vizita, cel mai probabil vei petrece Sărbătorile alături de cei mai buni prieteni. Pentru această ocazie, o ținută chic și feminină este cea mai potrivită.

Ținută pentru petrecerea de Crăciun de la birou

Deși este o seară mai informală, ar trebui să păstrezi totuși o atitudine profi, iar ținuta nu ar trebui să fie prea sexy sau casual.

Ținute comfy și haioase

Bineînțeles, nu trebuie să uităm de „ugly sweaters”. Confortabile, călduroase și cu personalitate, aceste pulovere sunt potrivite pentru întâlniri relaxate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.