Idee de cadou chic: Bijuteriile cu inițiale

Când spui cuvintele „colier cu inițială”, multă lume merge automat cu gândul la un accesoriu cu aer copilăresc, ceva ce ar purta cineva cu vârsta de până în 14 ani. Dar adevărul este că, în ciuda reputației lor de „bijuterii pentru copii”, lanțurile cu pandantiv care înfățișează o literă sau o combinație anume de litere pot fi, de fapt, niște piese cât de poate de stylish. Sunt perfecte pentru a fi făcute cadou (asta că tot se apropie sărbătorile și poate ești în căutarea unor idei inspirate de daruri fie pentru cineva drag, fie chiar pentru tine însăți), și majoritatea modelelor sunt atât de delicate, iar efectul este atât de subtil, încât se transformă în genul de accesoriu pe care îl vei purta zi de zi. Iată, mai jos, câteva dintre modelele noastre favorite de pandantive cu inițială (inclusiv unul purtat de Meghan Markle și altul de Kendall Jenner):

Pandantiv Monica Vinader, 85 euro – aiciMonica Vinader propune o colecție inedită de pandantive – literele au fonturi diferite, dimensiuni diferite, iar unele dintre ele sunt majuscule, altele minuscule. Poți alege dintre mai multe variante de culoare/metal – argint, argint suflat cu aur galben de 18 karate, sau argint suflat cu aur roz de 18 karate.

Pandantiv Bjørg Jewellery, 100 euro (mic) – aici/160 euro (mediu) – aici

La prima privire, arata ca niște pandantive clasice sub formă de litere, dar colecția „Nude Alphabet” a celor de la Bjørg Jewellery de fapt vine sub forma unor pandantive care imită siluete nud. Pandantivele se vând separat față de lanț, dar există opțiunea să achiziționezi tot de la ei și un lanț din argint, ori le poți purta cu unul pe care deja îl deții. Poți alege dintre varianta mică sau medie de pandantiv, și dintre două versiuni de metal – argint sau argint suflat cu aur galben de 18 karate. Ambele metale au un aspect mat foarte cool.

Pandantiv Maya Brenner (varianta cu o singură literă și piatră astrologică), 300 USD – aici

Maya Brenner este un brand de pe lista de preferințe a lui Meghan Markle. De fapt, după ce Meghan a fost fotografiată în 2016 purtând un colier cu inițialele M și H, confirmând relația sa cu Prințului Harry, labelul de bijuterie a aterizat în vizorul multor persoane care au plasat comenzi pentru piese similare. Colierele sunt disponibile în mai multe variante – poți alege unul cu o singură inițială, poți adăuga alte litere pentru a forma un nume sau, ca în cazul Ducesei de Sussex, poți opta pentru inițiala ta și a unei persoane dragi; de asemenea, poți adăuga talismane (sub formă de stea sau inimă), sau poți adăuga un diamant sau piatra astrologică a ta sau a altei persoane. Ai la dispoziție metale în diverse culori – alb, galben sau aur roz.

Pandantiv Monica Vinader, 195 euro – aici

Dacă preferi o variantă mai glam, brandul de bijuterie Monica Vinader produce și o versiune de litere pavate cu diamante delicate de 0,05 karate. Forma literelor imită scrisul de mână, și pandantivele sunt disponibile în variante din argint alb, argint suflat cu aur de 18 karate sau argint suflat cu aur roz de 18 karate. Poți comanda din același loc un lanț, contra cost (poate fi unul mai lung, de purtat pe post de colier, sau unul mai scurt care devine brățară).

Lanț cu pandantiv Sarah & Sebastian, 257 euro – aici

Un colier cu pandantiv atât de mic și de elegant, încât vei uita că îl ai la gât și nu-l vei mai da jos deloc (lanțul este inclus și este ajustabil, astfel încât îl poți purta în variantă clasică, sau în versiunea de choker). Există o singură opțiune de metal – aur galben de 14 karate – dar acest model este printre favoritele noastre datorită aspectului ultra feminin și delicat.

Lanț cu pandantiv H&M- 69,90 lei – disponibil în magazinele H&M

Dacă vrei să faci cuiva un cadou necostisitor, dar inspirat, poți opta pentru varianta neprețioasă a unui colier cu inițială – cum este cel de la H&M, care vine sub forma unui lanț cu pandantiv rotund pe care este ștanțată câte o literă. Este disponibil în varianta din metal auriu sau argintiu.

Lanț cu pandantiv Rachel Jackson, 45 GBP – aici

Suita de majuscule din care este alcătuită colecția „Alphabet”, sub semnătura labelului Rachel Jackson, este inspirată de curentul Art Deco. Este disponibilă în varianta din argint sau argint placat cu aur galben, iar lanțul este inclus. Kylie Jenner a fost fotografiată în paginile revistei ES Magazine purtând un set de șase astfel de lanțuri, alcătuind, laolaltă, numele fiicei sale, Stormi.

Foto: Unsplash

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.