Icons of Tomorrow – behind the scenes

Esenţa unui look autentic Tommy Hilfiger s-a conturat, dintotdeauna, pe încrederea şi lejeritatea cu care porţi piesele acestui brand – colecţiile invitând mereu la curiozitatea de a fi îndrăzneţ, de a miza pe acel mix inedit şi de a puncta inteligent un look foarte actual.

Noua colecţie TOMMY JEANS pentru toamnă-iarnă 2018 celebrează diversitatea și individualitatea prin muzică și street-style și abordează o perspectivă îndrăzneaţă, extrem de fresh asupra pieselor iconice TOMMY HILFIGER din denim. Piesele inspirate din arhivele brandului au un aer nostalgic, în care regăsim elemente definitorii precum imprimeurile vintage și logo-urile „College” alături de influenţe din baseball și o paletă cromatică vibrantă.

Și cine mai bine poate să ne ofere un exemplu de atitudine dacă nu cei doi artiști ai noii generaţii – Irina Rimes și Denis Roabeş (The Motans) care au îmbrăcat noile piese TOMMY JEANS reinterpretate în spiritul unic al brandului ce transformă modelele clasice în cele mai cool item-uri.

În noul număr al revistei Cosmopolitan România (ediţia noiembrie 2018) am îndrăznit şi noi, alături de Irina şi Denis, cu care am petrecut câteva ore super fun la shooting (realizat de Amir Doboş, fotografii de Tibi Clenci).

Irina Rimes a îndrăznit: să mizeze totul pe o singură piesă statement şi a punctat inteligent cu elemente de un alb imaculat, apoi a mai îndrăznit încă o dată alegând pentru un singur outfit piese masculine suprapuse, cu efect supradimensionat UBER-COOL!

Denis Roabeş (The Motans) a îndrăznit: să mizeze pe asocieri grafice abordate cu nonşalanţă. Şi pe multă încredere şi carismă.

Descoperă colecția Tommy Jeans toamnă-iarnă 2018, disponibilă în magazinele Tommy Jeans din România.

Citeşte şi: Noua generație Tommy Jeans – behind the scenes

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.