Ingrijirea picioarelor: 3. Indepartarea mirosului si revigorarea picioarelor

By  | 

Spray dezodorizant pentru picioare

Substanta activa NeutraActive contine o formula speciala de neutralizare. S-a dovedit stiintific ce este mult mai eficient in mentinerea picioarelor uscate si fara mirosuri neplacute decat alte produse traditionale folosite in acest scop.

Folosirea sistematica determina prevenirea aparitiei mirosurilor neplacute si mentinerea senzatiei de prospetime a picioarelor.

Spray dezodorizant pentru pantofi

Substanta activa NeutraActive contine o formula speciala de neutralizare. S-a dovedit stiintific ca este mult mai eficient in mentinerea fara mirosuri neplacute a pantofilor decat alte produse traditionale folosite in acest scop.

Datorita substantei active, protejeaza pantofii de mirosurile neplacute. Previne aparitia bacteriilor si a ciupercilor.

Pudra dezodorizanta pentru picioare si pantofi

Substanta activa NeutraActive contine o formula speciala de neutralizare. Folosirea sistematica previne reaparitia mirosurilor neplacute, mentinand senzatia de prospetime a picioarelor si a pantofilor.

Actiune de absorbtie a umiditatii de zece ori mai eficienta fata de alte pudre normale. Previne aparitia bacteriilor si a infectiilor fungice.

Spray antiperspirant

Actiune instant. Formula speciala mentine picioarele uscate si senzatia de prospetime pe durata intregii zile.

Ingredientele active din spray protejeaza picioarele de mirosurile neplacute si de transpiratie.

Spray prospetime picioare

Datorita ingredientelor active spray-ul racoreste si revitalizeaza picioarele obosite si cu senzatii de arsuri. Improspateaza instantaneu dupa pulverizare si are usoara actiune dezodorizanta.

Gel revigorant pentru picioare

Formula special creata a gelului determina ca acesta in contact cu aerul sa se transforme intr-o spuma, care in momentul contactului cu picioarele declanseaza un sunet efervescent si o senzatie de furnicaturi. Transformarea este vizibila. Gelul are actiune racoritoare, revigoratoare lasand picioarele catifelate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *