HOT Fashion trend: Sporty Chic

By  | 

E caraghios cum se reinventează moda şi ceea ce ieri era considerat un ”sacrilegiu” astăzi este considerat cool, nu? Acesta este şi cazul trendului sporty chic, care ne permite să facem combinaţii inteligente între obiecte vestimentare sport şi elegante. Cu toate astea, nu oricine reuşeşte să adopte trendurile corect, aşa că ne-am gândit să te ajutăm cu nişte sfaturi pentru a te îmbrăca sporty chic… cu gust!

Care sunt cele mai reuşite combinaţii sporty chic?

Dacă rochia de seara era combinată în stilul punk cu o geacă şi ghete de motor, acum e considerat mai cool să porţi o rochie mulată de lungime medie cu o jachetă college, să încalţi o pereche de high top sneakers sau wedge sneakers şi de ce nu, să adaugi ţinutei şi o beanie aşezată ştrengăreşte.

Puloverul sport este la mare căutare în combinaţie cu fustiţele trompetă, midi sau creion şi pantofi stiletto sau sandale cu baretă pe gleznă. Adaugă combinaţiei şi o şapcă cu cozorog lat şi porţi cea mai şic ţinută sporty chic.

Asortează accesoriile mari, elegante, precum un colier supradimensionat cu pietre mari şi colorate cu o cămaşă din denim sau cadrilată, o fustă cloche din dantelă şi sandale. Dacă e frig, e cool să porţi sandalele cu dresuri mate sau o pereche de loaferi.

La birou poţi să asortezi în spiritul sporty chic un cropped top cu o pereche de pantaloni cu talia înaltă şi pantofi sport (şi extrem de comozi) într-o culoare puternică. Fă combinaţii de culori curajoase şi alătură galben cu albastru sau turquoise şi nu uita să incluzi în garderobă şi piese vestimentare în culoarea anului 2014, Radiant Orchid!

Atenţie, în trendul sporty chic nu se încadrează şi colanţii purtaţi pe stradă în loc de pantaloni, oricât de apetisant ai arăta în ei (sau ai impresia) şi oricât de comozi ar fi! Şi ca să ne asigurăm că ne-am făcut înţeleşi o lăsăm pe carismatica Rita Ora să îţi arate cum se poartă!

Şi dacă nici acum nu te-ai lămurit, trage cu ochiul şi la stilul personal al Carei Delevingne, Jessica Alba, Gwen Stefani, Beyonce, Solange Knowles, Ciara şi alte vedete care se îmbracă frecvent sporty chic… dar cu mult bun gust! Ce părere ai, te-am convins ori mai tare te-am zăpăcit?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *