H&M X Sandra Mansour, o colecție dedicată dragostei pentru natură

H&M anunță colaborarea cu Sandra Mansour, brandul care a luat naștere în Bierut și a devenit renumit pentru estetica sa îndrăzneață și visătoare. Inspirată de femeile puternice și frumusețea naturii, colecția este compusă din piese în nuanțe pământii. Detaliile lucrate manual, precum volanele și straturile de materiale romantice creează un aspect puternic și energic. Colecția Sandra Mansour x H&M va fi disponibilă atât pe hm.com precum și în magazinele selecționate începând cu 6 August.

Sandra Mansour a dat naștere casei sale de modă în 2010 iar atenția asupra detaliilor și a lucrului manual, mixat cu inspirația provenită din arta și împrejurimile Beirutului, strălucește în toate creațiile ei. Pentru colecția Sandra Mansour x H&M, Sandra și-a luat inspirația din elementele naturii precum și din partea femeilor pasionate de artă, precum Toyen, Dorothea Tanning, Lena Leclercq și Bibi Zogbé. Rezultatul este o selecție feminină și puternică de rochii, bluze, fuste, un sacou, un tricou și un hanorac cu print.

Forme care evidențiază talia și volanele complexe sunt mixate cu detalii statement în culorii pământii precum gri, bej și negru. Mansour obișnuiește să își denumească fiecare colecție, astfel că Sandra Mansour x H&M poartă numele “Fleur du Soleil” în urma fascinației pe care o are pentru felul în care această floare urmărește soarele de la începutul până la sfârșitul zilei. Motivele inspirate de floarea soarelui pot fi observate pe materialele delicate, empatizând cu siluetele feminine care emană putere și note urbane.

HM X Sandra Mansour

„Inspirația pentru colaborarea cu H&M a fost natura, cu toate elementele ei. În mod special floarea soarelui, care pentru mine reprezintă ciclul vieții și dependența sa pentru soare și lumină. Poezia și pictura au fost inspirații pentru alegerea materialelor, dantela neagră, jacardul și organza brodată. Prin intermediul colecției Fleur du Soleil, îmi doresc să comunic cu femeile din întreaga lume, trimițându-le speranță, ceva de care chiar avem nevoie acum”, spune Sandra Mansour, CEO și designer.

“Primul lucru pe care îl observi când vine vorba despre creațiile Sandrei Mansour sunt notele visătoare și frumusețea purității, pentru ca mai apoi să fii atras de detaliile lucrate manual, povestea din spate și energia. Feminitatea este ceva extrem de puternic. Suntem extrem de mândri să colaboram cu așa un pionier și așteptăm cu nerbadare să lansăm colecția în întreaga lume!”, declară Maria Östblom, Director de Creație al departamentului de femei H&M.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.