H&M Studio surprinde realismul magic în colecția pentru toamnă/iarnă 2019

H&M Studio prezintă campania pentru colecția toamnă/iarnă 2019, numită Realismul Magic”, inspirată de dramatismul spiritualității feminine. Fotografiată de Christian MacDonald, stilizată de Ludivine Poiblanc (care de asemenea a fost consultant pentru colecție) și având-o ca model pe Adut Akech, surprinsă pe străzile pline de energie ale orașului New York, colecția cuprinde tăieturi fine, rochii de mătase și tricotaje clasice. Aceasta va fi disponibilă în magazinul H&M din Băneasa Shopping City și online pe hm.com începând cu data de 5 Septembrie.

Concepută cu scopul de a fi versatilă și nemuritoare, colecția reprezintă cu succes puterea feminină transpusă în contemporan. Piesele cheie sunt paltonul din lână cu accent pe umeri, pantalonii de piele, vesta matlasată cu puf și cizmele lungi bicolore. Paleta de culori tomnatice cu accente de roșu burgund, verde și maro, se îmbină cu printuri subtile inspirate de câmpurile magnetice.

Ne-am lăsat inspirați de noțiunea regăsiri magiei în viața noastră de zi cu zi. Fiecare piesă din această colecție a fost concepută pentru a susține indpendența femeii moderne care alege să poarte piese vestimentare nemuritoare având o infuzie delicată, spirituală.” declară Angelica Grimborg, director de creație H&M Studio.

Colecția sărbătorește femeia modernă. Este pe deplin liberă, puternică și încrezătoare în forțele proprii. Se imbracă pentru ea, lucru care se traduce în combinația de forme clasice cu piese avant-garde. Am ales să fotografiem această colecție pe străzile aglomerate ale orașului New York – un punct fierbinte de energie și diversitate – pentru a reprezenta spiritul liber si puterea.”, declară Ludivine Poiblanc, stilist și consultant de creație.

Etichete: H&M
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.