H&M Studio SS21: o colecție inspirată de aventurile exploratorilor subacvatici

H&M anunță colecția H&M Studio SS21, ce are la bază un concept creativ inspirat de aventură și de puterea exprimării individuale. Impregnată de spiritul liber al exploratorilor de comori subacvatice, colecția aduce un omagiu fanteziilor și basmelor. Aceasta se va lansa exclusiv online pe hm.com în data de 18 februarie.

Inspirată de viața extraordinară a exploratorilor și a celor care au curajul să viseze, colecția îmbină cu succes piese cheie și elemente actuale. Realizată în mare parte din fibre provenite din surse sustenabile, aceasta este compusă din piese vestimentare esențiale precum puloverul tricotat din jacard, rochia neagră din catifea cu franjuri, sau cizmele peste genunchi realizate din piele VEGEA. Paleta de culori include nuanțe electrizante, precum oranj cu tentă corai și galben neon, echilibrate de tonuri neutre de negru și bej, și e inspirată de comorile și creaturile acvatice.Piesele H&M Studio sunt concepute pentru a fi prețuite vreme îndelungată, astfel, pentru prima dată, prin intermediul acestei colecții, H&M își invită clienții să redescopere piesele vestimentare prețioase din colecțiile Studio anterioare. Astfel, o selecție exclusivă din arhiva acestui concept va fi disponibilă în două dintre magazinele H&M, din Berlin și Stockholm. Prin intermediul canalelor de socializare, H&M își provoacă clienții să își reconsidere piesele Studio din colecțiile anterioare favorite, mixându-le cu noi comori din colecția actuală.

Muza colecției SS21 regăsește aventura și fantezia în tumultul vieții cotidiene. Colecția este o editare a ținutelor, cu un aer optimist, menite să ne redea încrederea și starea de bine. Siluetele versatile se completează perfect cu croielile precise, conturând astfel piese dorite și ulterior adorate de către clienții noștri.’ declară Ann-Sofie Johansson, Consilier Creație în cadrul H&M.

Ne-am dorit să surprindem atitudinea unui explorator încrezător în propriile sale forțe, astfel am realizat piese îndrăznețe, cu referințe de inspirație subacvatică. Fusta cu franjuri imită tentaculele unei caracatițe, în timp ce jacheta scurtă din piele este o versiune modernă a unui clasic marinăresc.’ declară Angelica Grimborg, Designer Concept H&M Studio.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.