H&M Studio, o colecție care îmbină îndrăzneala cu șarmul rebel

H&M prezintă colecția Studio AW20, “Rebelul Rafinat”, inspirată de cei al căror stil vestimentar este la fel de îndrăzneț precum atitudinea lor. Colecția este inspirată de curajoasa scriitoare Violet Paget (Vernon Lee) și de reședința ei din Florența, unde a locuit în secolul al XIX-lea.

Campania H&M Studio AW20 se va abate de la comunicarea tradițională, invitându-le pe muzele Studio, Barbie Ferreira, Veronika Heilbrunner, Celeste, Alton Mason, Young Emperors și Mia Kong să creeze împreună povestea campaniei, din colțuri diferite ale lumii. Fiecare personaj va surprinde interpretarea proprie a colecției iar stilul lor personal și originalitatea vor fi elementele principale.

Cu accente rock, disco și punk ale anilor 70, colecția AW20 ne oferă un mix de piese versatile potrivite pentru o petrecere, având totuși tăieturi rafinate. Una din referințele colecției este și stilul androgin al lui David Bowie, acesta dând naștere unor piese cheie ale colecției precum costumul albastru, paltonul gri din lână și bluzele cu volane, din poliester reciclat. Paleta de culori este una decadentă, oferindu-ne nuanțe de albastru azur și verde malachit, cu accente de roz pudrat, asortate printurilor inspirate de palatele din Italia.

“Muza Studio AW20 nu are teamă de prezent și de exprimarea liberă. Această colecție este pentru cei care își celebrează identitatea și iubirea de sine. Sperăm ca toți iubitorii de modă să se simtă inspirați pentru a se îmbrăca liber și rebel.”, declară Ann-Sofie Johansson, Director de Creație H&M.

Colecția va fi disponibilă exclusiv online, pe hm.com începând cu 24 Septembrie. Între timp, poți admira piesele din noua colecție H&M Studio în revista Cosmopolitan, ediția de septembrie, purtată de cover starurile Alina Eremia, Emil Rengle, Sore Mihalache și Lidia Buble, pe copertă și într-un pictorial spectaculos! Descoperă aici modurile în care poți răsfoi ediția de septembrie!

Nu uita! H&M sărbătorește Zilele Membrilor Programului de Loialitate H&M Hello Member. Programul complet digital care vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale își sărbătorește membrii cu o ofertă specială- 20% reducere pentru coșul de cumpărături pentru toți membrii, în magazinele fizice sau online, în perioada 25 – 28 Septembrie.

Prin intermediul programului, membrii colectează puncte, obțin vouchere bonus, oferte exclusive și experiențe personalizate. Astfel, pe lângă reducerile periodice, membrii clubului pot aplica și pentru participarea la evenimente sau alte recompense speciale.

Platforma de loialitate H&M este digitală, nu sunt necesare carduri respectiv tichete pentru a accesa ofertele, fiind suficientă înregistrarea în aplicația de mobil H&M sau pe hm.com. Clienții cu cont existend pe hm.com, vor fi înregistrați automat la calitatea de membru, imediat ce termenii și condițiile programului sunt acceptate. Ofertele și implicit colectarea punctelor sunt valabile atât în mediul online, cât și în magazinele noastre fizice, iar pentru fiecare 300 de puncte colectate, clienții noștri primesc un bonus de 10 lei pentru utilizarea la următoarea achiziție.

Programul de Loialitate H&M este un sistem de fidelizare în două etape. Astfel, după ce un anumit număr de puncte prestabilite a fost atins, fiecare client devine membru H&M Plus, accesând astfel oferte unice suplimentare.

Membrii Plus ai programului beneficiază, de asemenea, de experiențe suplimentare, precum acces în avans la reduceri sau lansări ale colecțiilor speciale, transport și retur gratuit la comenzile online, dar și oferte exclusive personalizate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.