H&M și Netflix lansează colecția-capsulă STRANGER THINGS

H&M anunță cel mai nou proiect – o colecție capsulă în colaborare cu Netflix și Stranger Things, serialul fenomen al momentului, al cărui nou sezon se va lansa în această vară. Colecția capsulă este centrată în jurul piscinei comunității din orașul Hawkins și include o serie de piese vestimentare, costume de baie și accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați, toate inspirate de acțiunea serialului Stranger Things. Piesele vor fi disponibile în magazinele H&M din întreaga lume, cât și online pe hm.com, începând cu 23 Mai 2019.

În cel de-al treilea sezon Stranger Things, ne sunt dezvăluite noi locații ale orașului fictiv Hawkins iar H&M are exclusivitate în fuziunea serialului cu lumea modei prin această colecție capsulă de vară, construită în jurul piscinei comunității.

Formată din tricouri grafice și topuri, pantaloni scurți, costume de baie și o serie de accesorii pentru piscină, colecția Stranger Things este un omagiu adus atât stilului anilor ’80 cât și zilelor relaxante petrecute la piscină. Creată de către echipa de design din cadrul H&M în colaborare cu Netflix, aceasta are la bază siluete retro-moderne iar nuanțele respectă întocmai paleta de culori predominantă în serial, și anume negru, roșu, alb, cu inserții de roz fuchsia și turcoaz. Anumite piese vor putea fi văzute și în serial, iar logo-ul Stranger Things va apărea pe o serie de haine și accesorii.

Campania îl are ca protagonist pe Dacre Montgomery, actorul care joacă rolul lui Billy Hargrove, și este realizată de către Matt Jones, fotograf și regizor britanic.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.