H&M lansează o linie de swimwear în colaborare cu brandul Love Stories

H&M colaborează pentru a doua oară cu brandul olandez de lenjerie Love Stories – de data aceasta, este vorba despre o colecție de costume de baie și accesorii pentru plajă.

Nuanțe dulci precum bomboanele, imprimeuri romantice și croieli de inspirație atletică – acestea sunt elementele-cheie ale noii linii de swimwear. Afinitatea pentru mix & match a designerului Marloes Hoedeman, fondatoarea Love Stories, va fi omagiată în cadrul colecției, prin faptul că piesele sunt gândite astfel încât să fie interșanjabile.

Inspirată de scenele surprinse de fotograful Slim Aarons pe marginea piscinelor în anii ’70 și de vacanțele petrecute de Hoedeman în Ibiza, colecția Love Stories Swim Club x H&M propune piese pentru femeile care își doresc atât să facă surf, cât și să stea la soare pe plajă. Sutienele bandeau cu alură retro, bikini-urile triunghiulare și costumele de baie cu umerii goi sunt inspirate de piese clasice de lenjerie, în timp ce wetsuit-urile și one-piece-urile cu centuri au la bază costumele pentru surfing.

Paleta cromatică a liniei de swimwear se învârte în jurul nuanțelor de roz pudrat, tonuri vintage de verde și oranj-mandarină., iar colecția e completată de accesorii precum prosoape de plajă, saronguri, genți de plajă,șlapi și tunici, care vin imprimate fie în versiunea flirty, cu animal printuri, fie în varianta sofisticată, cu monogramă.

Este un vis devenit realitate să colaborez cu H&M din nou, pentru a oferi publicului estetica Love Stories la prețuri accesibile. Love Stories Swim Club x H&M păstrează elementul nostru semnătură de mix & match și este perfectă pentru vacanțele de vară, indiferent dacă acestea implică o zi relaxantă savurând cocktailuri la plajă sau o sesiune de surf printre valuri”, spune Marloes Hoedeman, fondatoarea brandului Love Stories.

Această colecție cu aer flirty este perfectă pentru o zi la piscină sau la plajă, urmată de o seară cu prietenii – tot ce ai de făcut e să arunci o tunică peste costumul de baie și ești gata. Toate piesele sunt necomplicate, dar în același timp elegante, redate într-o paletă de tonuri delicate și croite astfel încât să flateze forma siluetei feminine. Speranța noastră e ca această colecție să ne inspire publicul să își exploreze propriul summer style”, spune Maria Östblom, head of womenswear design pentru H&M.

Linia de swimwear, realizată de fondatoarea Love Stories, Marloes Hoedeman, în parteneriat cu echipa de design a retailerului suedez H&M va fi disponibilă în magazinele H&M selecționate, dar și online, pe hm.com, începând cu data de 13.06.2019.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.