H&M lansează o colecție focalizată pe imprimeuri, în colaborare cu brandul GP & J Baker

H&M este cunoscut nu numai drept un brand cu produse pe placul tuturor, la prețuri pocket friendly, ci și drept un brand care, anual, realizează diverse parteneriate cu alte labeluri, iar rezultatele sunt mereu minunate. Astăzi, H&M anunță cu mult entuziasm următoarea colaborare de printuri cu renumita casă britanică de textile GP & J Baker, care a fost fondată acum 100 de ani, în anul 1884. Colecția este formată din printuri veritabile ale arhivelor GP & J Baker în combinație cu piese vestimentare create de echipa de design a H&M și va fi disponibilă în magazinele selectionațe, cât și online, începand cu 2 August.

“Suntem extrem de încântați și onorați să colaborăm cu H&M. Printurile selecționate pentru această colecție sunt parte din ADN-ul unic al casei GP & J Baker. Acestea sunt unele dintre cele mai însemnate și prețuite designuri, iar faptul că avem ocazia să le vedem continuându-și călătoria într-o nouă manieră inovatoare și interesantă, direct în lumea modei, este o perspectivă minunată.” declară Ann Grafton, Managing Director și Director de creație al GP & J Baker.Printurile GP & J Baker folosite în această colecție sunt unele dintre cele mai iubite și mai apreciate din întreaga arhivă. Printre acestea se numară și Magnolia, pe care William Turner a pictat-o pentru G P & J Baker în 1913. Clasica Pasăre Orientală, dar și Pasărea Hortensie, sunt alăturate formelor geometrice puternice cum ar fi modelul Fretwork, un omagiu adus marelui artist Jean Durand.

Colecția este una pură și luminoasă cu o gama variată de piese romantice dar sofisticate în același timp. Siluetele sunt lungi, fluide, voluminoase și conțin detalii precum mâneci evazate și inserții de dantelă.

“Este o perioadă minunată pentru a purta printuri și modele care au o poveste de spus, astfel că suntem extrem de încântați de această colaborare, cu una din cele mai prestigioase case de textile și design. Piesele acestei colecții sunt feminine dar puternice în același timp, cu un aspect relaxat. Sperăm că vor fi extrem de îndrăgite de cei care apreciază moda dar și decorațiunile interioare.”, declară Pernilla Wohlfahrt, Director de creație H&M.

Foto: H&M

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.