H&M lansează o colecție-capsulă dedicată susținerii comunității LGBTQI

Celebrând dreptul fiecăruia de a iubi pe cine dorește, H&M continuă să lupte pentru egalitate și diversitate LGBTQI prin lansarea unei colecții-capsulă dedicată femeilor, bărbaților și persoanelor non-binare. Colecția este formată dintr-o serie de tricouri cu mesaje pozitive, articole sport și accesorii pline de culoare iar 10% din vânzările acesteia vor fi donate către campania celor de la UN Free & Equal. Colecția va fi disponibilă în magazinele selecționate și pe hm.com, începând cu data de 6 iunie.

„Prin intermediul acestei colecții am dorit să transmitem o anumită vibrație, colorată, veselă și cu un mesaj puternic. Piesele pot fi mixate în așa fel încât să întărească și mai mult îndemnul H&M către inclusivitate și egalitate. Oricine își poate găsi piesa preferată pe care să o poarte cu încredere în sine.”, spune Emily Björkeheim, Director de creație din cadrul departamentului H&M Divided.

Colecția-capsulă include topuri și tricouri cu printuri grafice care celebrează diversitatea, egalitatea și încrederea în sine, precum și simbolicul curcubeu și culorile sale. Siluetele variază de la topuri scurte și largi pâna la piese strâmte cu influențe sport, toate având un aer retro dar actual în același timp. Printre piesele cheie se numară body-ul cu aripi în culorile curcubeului, un top din paiete multicolore, asortat cu pantaloni scurți, și o jachetă colorată din fâș. Versatilitatea stilistică și paleta cromatică sunt aduse la viață de o campanie globală infuzată cu energie pozitivă, menită să susțină implicarea H&M în egalitatea în drepturi a comunității LGBTQI.

„H&M își dorește să fie un exemplu pentru societatea globală, îmbrățișând sloganul ‘Love for All’, alăturându-se luptei a oamenilor pentru dreptul de a iubi pe cine vor, oriunde ar fi. Suntem extrem de mândri să susținem în continuare comunitatea LGBTQI prin celebrarea dragostei și conștientizarea luptei pentru drepturi egale, diversitate și inclusivitate”, spune Sara Spännar, Manager Global Marketing și Comunicare H&M.

UN Free & Equal este o campanie aparținând United Nations, organizație care luptă pentru drepturile umane și egalitatea lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transexualilor și intersexualilor din întreaga lume.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.