H&M lansează colecția Studio SS20

Colecția H&M Studio SS20 a fost creată pentru femeia cu spirit liber, al cărei stil este la fel de eclectic precum călătoriile sale.

Seara trecută, pe fundalul strălucitor al orizontului urban din Los Angeles, H&M a sărbătorit lansarea în premieră a colecției Studio SS20. Clădirea somptuoasă în care a avut loc evenimentul a fost transformată cu ajutorul luminilor și al filtrelor, pentru a reflecta elemente din paleta de culori saturate a colecției, în contrast cu mediul natural al peisajelor din jur.

HM Studio SS20 2

Inspirată de o călătorie în insula suedeză Gotland, colecția Studio SS20 are ca inspirație femeia fără griji, care iubește surf-ul: cea care mixează rochiile vaporoase cu piesele nefinisate și costumele de baie sport. Piesele cheie includ rochia din poliester reciclat de culoare roz electric, jacheta scurtă din amestec de vâscoză și in cu pantaloni evazați, jacheta supradimensionată, croșetată din amestec de bumbac și nylon și botinele de piele cu platformă. În paleta de culori predomină rozul aprins și albastrul cobalt, cu străluciri de verde aprins, pe fond crem.

„Muza Studio S/S20 este un spirit liber, cineva care face surf, drumeții pe munte, explorează, și vrea în permanență să aibă experiențe noi. Colecția este și elegantă și dură în același timp: materialele naturale cu marginile nefinisate sunt mixate cu elemente rafinate precum metale strălucitoare și accesorii moderne. Există o libertate aparte pe care această colecție ti-o oferă și felul în care ea poate fi purtată: vrem să inducem clienților noștri senzația că orice este posibil” declară Ann-Sofie Johansson, director de creație H&M.

Colecția H&M Studio SS20 va fi disponibilă pe hm.com și în magazinele selecționate, începând cu 20 februarie.

HM Studio SS20 3

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.