H&M Hello Member: programul de loialitate, de azi în România

Programul de Loialitate H&M Hello Member a fost lansat astăzi în România, și vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la numeroase experiențe și cadouri speciale.

Prin intermediul programului, membrii colectează puncte, obțin vouchere bonus, oferte exclusive și experiențe personalizate. Astfel, pe lângă reducerile periodice, membrii clubului pot aplica și pentru participarea la evenimente sau alte recompense speciale.

Platforma de loialitate H&M este digitală, nu sunt necesare carduri sau tichete pentru a accesa ofertele, fiind suficientă înregistrarea în aplicația de mobil H&M sau pe hm.com. Clienții cu un cont existent pe hm.com, vor fi înregistrați automat la calitatea de membru, imediat ce termenii și condițiile programului sunt acceptate. Ofertele și, implicit, colectarea punctelor, sunt valabile atât în mediul online, cât și în magazinele noastre fizice, iar pentru fiecare 300 de puncte colectate, clienții noștri primesc un bonus de 10 lei pentru utilizarea la următoarea achiziție.

Programul de Loialitate H&M este un sistem de fidelizare în două etape. Astfel, după ce un anumit număr de puncte a fost atins, fiecare client devine membru H&M Plus, accesând astfel oferte unice suplimentare.

Membrii Plus ai programului beneficiază, de asemenea, de experiențe suplimentare, precum acces în avans la reduceri sau lansări ale colecțiilor speciale, transport și retur gratuit la comenzile online, dar și oferte exclusive personalizate.

Pentru a sărbători lansarea Programului de Loialitate H&M Hello Member, toți clienții care se înscriu ca membri ai clubului în aplicația H&M sau pe hm.com în perioada 25 iunie – 1 iulie, vor beneficia de o reducere unică de 10% la întreaga achiziție, oferta fiind valabilă atât online cât și în magazinele noastre.

Mai multe detalii despre acest program poți afla aici! Happy shopping!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.