H&M anunță cea mai nouă colaborare – o colecție creată cu designerul Giambattista Valli

Următoarea colaborare H&M este cu designerul Giambattista Valli, maestrul parizian al frumuseții și rafinamentului. Vestea a fost anunțată la gala amfAR care a avut loc la Cannes seara trecută, unde designerul Giambattista Valli, alaturi de Ann-Sofie Johansson, director de creație H&M, au pășit pe covorul roșu alături de Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R., Bianca Brandolini d’Adda și Ross Lynch, toți purtând piese vestimentare aparținând unei colecții unice, în ediție limitată, lansată în avanpremiera colaborării Giambattista Valli x H&M.

Rochia pe care o poartă Kendall Jenner are trenă detașabilă și face parte din pre-colecția Giambattista Valli x H&M care va filansată pe 25 mai.

Publicul se va putea bucura în premieră de această colaborare în scurt timp, deoarece piesele purtate seara trecută de staruri pe covorul roșu vor fi disponibile în avanpremieră chiar mâine! O pre-colecție limitată a colaborării Giambattista Valli x H&M va fi disponibilă în 12 magazine selecționate H&M din întreaga lume și pe hm.com pe data de 25 mai. 

Colecția principală Giambattista Valli x H&M se lansează la nivel global pe 7 noiembrie 2019.

Ann-Sofie Johansson, Kendall Jenner și Giambattista Valli

Născut și crescut în Roma, Giambattista Valli a lansat linia care îi poartă numele la Paris în anul 2005. Universul său cuprinde acum prêt-à-porter, haute couture și accesorii. Colaborarea sa cu H&M este o premieră pentru Valli și, de asemenea, marchează prima incursiune a sa în universul vestimentar masculin.

„Sunt extrem de încântat de această colaborare: H&M îmi dă ocazia să aduc viziunea mea asupra stilului și frumuseții în atenția unui public larg. Dorința mea este aceea de a de a-mi împărtăși dragostea pentru frumusețe și de a putea să fac parte din „momentele fericite” ale iubitorilor de modă, să-i ajut să creeze povești de dragoste pe întreg mapamondul”, a declarat designerul Giambattista Valli.

https://www.instagram.com/p/Bx0BvU8CBwT/

„Suntem entuziasmați să colaborăm cu Giambattista Valli. Este un maestru haute couture incontestabil, având un talent deosebit pentru siluetele memorabile. Faptul că le putem oferi clienților noștri modelele sale emblematice este un vis devenit realitate. Suntem nerăbdători să vedem cum vor întâmpina această colecție memorabilă”, spune Ann-Sofie Johansson, director de creație H&M.

Ross Lynch în Giambattista Valli x H&M

Foto: Getty Images

Etichete: H&M
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.