Haina de blana ecologica. Trucuri de stil

By  | 

Iarna poate fi difcilă pentru femeile care doresc să fie la modă. Când gerul şi zăpada ne întâmpină din prima secundă când ieşim din casă, parcă nu ne mai pasă ce îmbrăcăm, atâta timp cât nu ne este frig. Din fericire, există câteva haine care ne ajută să rezistăm în faţa frigului şi, în acelaşi timp, sunt foarte cool.

Una dintre acestea este haina de blană ecologică, o adevărată piesă statement. Este imposibil să nu ieşi în evidenţă atunci când porţi una, iar faptul că este vegan friendly este un mare avantaj.

În trecut, doar doamnele din lumea bună îşi permiteau haine de blană, însă acum această îmbrăcăminte nu mai este văzută cu ochi buni de foarte multe persoane şi pe bună dreptate: peste 100 de milioane de animale sunt omorâte anual pentru blana lor. Din fericire, există blana ecologică. Aceasta este mai ieftină decât cea naturală şi, în plus, o putem găsi în numeroase culori.

Mai scurtă sau mai lungă, simplă sau cu modele, haina de blană ecologică este alegerea perfectă pentru o zi geroasă în care vrei, totuşi, să arăţi de milioane. 

O poţi purta atât cu pantaloni simpli (lungi sau trei sferturi) şi tocuri, cât şi cu colanţi coloraţi (aşa cum vedem în a doua poză din galeria foto), dar şi cu fuste şi cizme lungi.

Pentru inspiraţie, ţi-am pregătit câteva poze cu diferite modele de haine de blană ecologică. Care este preferata ta? Ce alte combinaţii ai face?

Comments

comments

2 Comments

  1. Pingback: De la Mos primim haine femei – Deyutza’s Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *