Haina de blana ecologica. Trucuri de stil

Iarna poate fi difcilă pentru femeile care doresc să fie la modă. Când gerul şi zăpada ne întâmpină din prima secundă când ieşim din casă, parcă nu ne mai pasă ce îmbrăcăm, atâta timp cât nu ne este frig. Din fericire, există câteva haine care ne ajută să rezistăm în faţa frigului şi, în acelaşi timp, sunt foarte cool.

Una dintre acestea este haina de blană ecologică, o adevărată piesă statement. Este imposibil să nu ieşi în evidenţă atunci când porţi una, iar faptul că este vegan friendly este un mare avantaj.

În trecut, doar doamnele din lumea bună îşi permiteau haine de blană, însă acum această îmbrăcăminte nu mai este văzută cu ochi buni de foarte multe persoane şi pe bună dreptate: peste 100 de milioane de animale sunt omorâte anual pentru blana lor. Din fericire, există blana ecologică. Aceasta este mai ieftină decât cea naturală şi, în plus, o putem găsi în numeroase culori.Mai scurtă sau mai lungă, simplă sau cu modele, haina de blană ecologică este alegerea perfectă pentru o zi geroasă în care vrei, totuşi, să arăţi de milioane. 

O poţi purta atât cu pantaloni simpli (lungi sau trei sferturi) şi tocuri, cât şi cu colanţi coloraţi (aşa cum vedem în a doua poză din galeria foto), dar şi cu fuste şi cizme lungi.

Pentru inspiraţie, ţi-am pregătit câteva poze cu diferite modele de haine de blană ecologică. Care este preferata ta? Ce alte combinaţii ai face?

2 comentarii
  1. Cu tot respectul , articolul dvs este oarecum eronat. In primul rand blana ecologica nu tine la fel de cald vs blana naturala. Nu mai punem la socoateala ca dupa putin timp, datorita frecarii intre firele de blana sintetica acestea se electrizeaza si formeaza smocuri care determina un aspect jalnic al blanii sintetice. Ati afirmat ca anual sunt sacrificate 100 mil animale pentru blana. Partial adevarat. Formularea corecta ar fi fost „anual sunt crescute pentru blana peste 100 mil animale”. In proportie covarsitoare, animalele pentru blana provin de la ferme unde sunt crescute anume pentru blana. Nu in ultimul rand ar trebui sa tinem cont de impactul blanii naturale vs blana sintetica asupra mediului. Va recomand in acest sens sa vedeti un material la adresa: http://arbl.ro/impactul-blanii-naturale-si-a-blanii-artificiale-asupra-mediului/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.