GRID a deschis un nou magazin în Shopping City Râmnicu Vâlcea

Retailerul GRID a deschis cel de-al 8-lea magazin de articole sportive din țară, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, acesta fiind cel mai modern magazin de sneakerși și articole street style din oraș. Este locul ideal în care iubitorii stilului urban își pot alege item-uri din ultimele colecții ale celor mai cunoscute și îndrăgite branduri sport la nivel internațional, precum: Nike, adidas, Puma, Reebok, Jordan și multe altele.

„Dintotdeauna am apreciat părerile și nevoile clienților noștri, așadar, datorită acestora am ales să fim aproape și de iubitorii fashion-ului și ai articolelor sport din acest județ. Am deschis încă un magazin, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, în care se regăsesc cele mai noi produse ale brandurilor internaționale, dar și item-uri din colecțiile de sezon. Suntem extrem de bucuroși că oamenii au încredere în noi și vin în magazinele noastre. Astfel, continuăm expansiunea rețelei noastre naționale de magazine cu capital 100% autohton”, a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Clienții pot alege dintr-o gamă variată de modele de sneakerși, care sunt confecționați din materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura lejeritatea și confortul necesare activităților zilnice. Toate articolele disponibile sunt create după ultimele tendințe și sunt perfecte pentru a fi asortate oricărei ținute sportswear, în orice moment al zilei.

Noul magazin din Shopping City Râmnicu Vâlcea este locul ideal în care iubitorii smart shopping-ului se pot bucura de experiența achiziționării unor item-uri de calitate superioară. Prețurile accesibile, dar și noile colecții de îmbrăcăminte și sneakerși de la branduri cunoscute în întreaga lume vor încuraja orice client care va trece pragul noii locații să-și reînnoiască garderoba cu produse care urmează tendințele actuale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.