Globurile de aur 2014 – „petrecerea dupa petrecere”

By  | 

Dacă poate fi posibil măcar, vedetele au avut ţinute chiar mai spectaculoase la petrecerile care au urmat după gala Globurilor de Aur 2014. Sofia Vergara a arătat spectaculos pe covorul roşu într-o rochie neagră, amplă, creată de Zac Posen, pe care a asortat-o cu un colier turcoise (creat de Lorraine Schwartz), după care a îmbrăcat o rochie argintie superbă, creată de Zuhair Murad.

Sofia Vergara şi Kate Beckinsale au ales să poarte amândouă creaţii Zuhair Murad. De fapt, rochiile au semănat mult prea mult, însă amândouă actriţele arătau atât de bine că nu putem spune că una a întrecut-o pe cealaltă în sex-apeal!

Taylor Swift a adoptat poate cea mai curajoasă ţinută de până acum la petrecerea „de după” loburile de Aur (unde a fost nominalizată la categoria „Best Original Song”), creată de Julien Macdonald. La gală a ales o rochie impresionantă Carolina Herrera, dar care nu i-a pus deloc în evidenţă silueta sau tinereţea. 

La petreceri am avut ocazia să admirăm şi alte vedete mai puţin celebre, în ţinute care ne-au atras atenţia. Este vorba despre actriţele Odette Yustman, Ashley Madekwe, Vanessa Hudson şi Bella Thorne.

Iar dacă eşti curioasă care sunt marii câştigători ai Globurilor de Aur 2014, te invităm să citeşti despre gala de acordare a premiilor!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *