(P) Girls Night Out

„Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?” a fost intrebarea seri in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de  brandurile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU

Modul in care ne imbracam și hainele, accesoriile pe care le purtam reflecta stilul de viata si personalitatea noastra. Trebuie sa avem curajul sa experimentam pentru ca imaginea noastră sa capete un contur propriu.

Unice si originale, creatiile Inga Valerie ofera incredere si personalitate oricarei femei care-si doreste sa iasa din tipare.

Asa cum stim cu totii ca accesoriilor bine alese pot duce o tinuta la un cu totul alt nivel, de asemenea, stim ca accesoriile completeaza tinuta si arata ca ne-am implicat in alegerea pieselor vestimentare si nu am aruncat pe noi primele lucruri pe care le-am gasit in dressing. Si pentru ca frumusetea sta in detalii, brandul danez de bijuterii si ceasuri Amazing, alaturi de Laura Olaru, designerul din spatele brandului de genti si pantofi care ii poarta numele, au completat tinutele cu cele mai cool accesorii.

In cadrul evenimentului a fost organizata o tombola in cadrul careia participantele au castigat vouchere de cumparaturi pentru completarea tinutei si obtinerea unui look emblematic.

Un eveniment pentru femeile care nu intorc capul dupa orice schimbare de trend, ci adapteaza totul stilului lor personal si lucrurilor care le motiveaza. O femeie care este dispusa sa depaseasca orice obstacol pentru a avea succes, o femeie care stie ce vrea, nu ce vor ceilalti.

Girls Night Out! Dare to be Amazing! Daca ai ratat acest eveniment nu este nici o problema. Urmatorul va avea loc in luna noiembrie in magazinul Amazing Jewelry din Bucuresti Mall – Tema evenimentului va fi „Truth or Dare”, iar experti din lumea modei, a stilului si a designului ne vor ajuta sa schitam o garderoba chic si moderna care ne poate descrie de la o singura privire. Stay tuned!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.