Ghidul hainelor din blană artificială – cum o alegi pe cea potrivită stilului tău

Din ce în ce mai multe branduri, de la marile case de modă și până la retailerii de fast fashion, au început să renunțe la blana naturală. Piesele faux fur arată la fel de bine precum cele din blană autentică, și, în plus, au prețuri mult mai accesibile, deci nu există niciun motiv pentru care să nu abordezi varianta abordarea cruelty-free.

Hainele din blană artificială sunt cele mai populare piese de outerwear ale acestui sezon – există atât de multe modele, potrivite pentru toate stilurile și gusturile, încât este imposibil să nu găsești ceva ce îți place. Iată un mic ghid care te poate ajuta să alegi mantoul sau jacheta faux fur potrivită pentru tine:În stilul clasic

Jachetă H&M, 399 lei – aici, jachetă H&M, 399,90 lei – aici, jachetă cu glugă, Zara, 349,90 lei – aici

La prima privire, pare ca și când sunt realizate din blană naturală, dar, de fapt, aceste mantouri sunt redări chic & stylish ale modelului clasic de mantou. Arată senzațional în contexte formale (purtate peste rochii lungi sau scurte, din materiale prețioase, cum ar fi mătase, satin ori catifea), dar pot fi la fel de bine purtate în viața de zi cu zi – cu o pereche de blugi cu croială lejeră și o maletă, de pildă.

Printre preferatele noastre se numără o jachetă cu aer clasic, atemporal, într-o nuanță caldă de maro brun, jacheta cu glugă (îmbinarea perfectă dintre tradițional & actual) și mantoul cu detalii roz la nivelul mânecilor, cu aer ultra playful & fun.

The Teddy coat

Palton H&M, 399 lei – aici, palton H&M, 279 lei – aici, palton Zara, 449,90 lei – aici, palton Pull & Bear, 299,90 lei – aici

Am vorbit aici mai pe larg despre cum acest model de mantou – supranumit the teddy coat” (denumire derivată din faptul că primele astfel de piese, purtate de artiști notabili precum Salvador Dalí sau Mick Jagger, fuseseră produse din lână de alpaca provenită de la fabrica nemțească de jucării de pluș Steiff) – este vedeta sezonului toamnă/iarnă 2018-19.

Varianta clasică este cea din imitație de lână de oaie, ușor creață, dar poți opta de asemenea pentru același fit, dar o versiune din blană scurtă. Nuanțele cele mai populare sunt tonurile de maro și bej, ori bleumarinul.

Cojocul

Jachetă Pull & Bear, 199,90 lei – aici, jachetă Bershka 249,90 lei – aici, jachetă Zara, 399,90 lei – aici, jachetă Zara, 449,90 lei – aici

Dacă hainele din blană (chiar și cele faux fur) sunt un pic prea pretențioase pentru gustul tău, ai putea merge pe varianta unui cojoc. Poți alege unul cu croială inspirată de cea clasică (cea a cojoacelor tradiționale ciobănești) sau poți opta pentru un model inspirat de jachetele biker.

Sporty Vibe

Geacă H&M, 279 lei – aici, geacă H&M, 199 lei – aici, geacă Zara, 249,90 lei – aici

Nu sunt tocmai potrivite drept piese de outerwear pentru iarnă (mai degrabă pentru primăvară sau toamnă), dar sunt perfecte pentru purtat în interior pe timpul sezonului rece – este vorba despre hanoracele faux fur, fie cele cu croială inspirată de jachetele bomber, fie cele inspirate de forma cojoacelor.

Imprimeuri fun & playful

Jachetă Bershka, 299,90 lei – aici, jachetă cu print multicolor, H&M, 399,90 lei – aici, geacă Pull & Bear, 179,90 lei – aici, jachetă cu inserții reflectorizante, Bershka, 199,90 lei – aici

Dacă preferi un look fun, care nu se ia prea în serios, ia în considerare o jachetă sau un mantou din blană sau lână artificială cu un print vesel – printre favoritele noastre se numără jacheta bomber cu print Mickey Mouse, hanoracul cu inserții reflectorizante, sau mantoul cu model multicolor în zig zag.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.