Ghid de shopping: 7 jachete de toamnă la prețuri accesibile

By  | 

Toamna și-a intrat în drepturi, iar vremea devine din ce în ce mai răcoroasă. Dacă încă nu ți-ai cumpărat o jachetă potrivită pentru acest sezon, găsești în continuare 7 modele la prețuri accesibile.

Trench-urile sunt piesele vedetă ale sezonului. Se potrivesc cu orice ținută, iar dacă alegi unul căptușit, precum modelul de mai jos, îl poți purta și în zilele mai friguroase. Îți propunem unul roșu-burgund, care te va scoate din anonimat.

H&M, 279 lei

Următoarea sugestie COSMO o reprezintă un palton lung cu efect de piele de căprioară. Gulerul este înalt, pentru a-ți ține întotdeuna de cald, iar interiorul are un efect de lână de miel.

Zara, 449,90 lei

Dacă îți dorești o jachetă cu pattern, ce spui de una din blană sintetică, cu model leopard?

Bershka, 179,90 lei

Pentru zilele ploioase, nu trebuie să îți lipsească o geacă impermeabilă. Și pentru că vremea va fi mohorâtă, fii tu o pată de culoare alegând o jachetă într-o nuanță puternică.

Stradivarius, 89,90 lei

Dacă preferi imprimeurile grafice, următoarea sugestie este ideală pentru tine. Nu te teme să ieși în evidență toamna aceasta!

Desigual, 379,99 lei

Dacă îți dorești un model mai simplu și subțire (dar cu căptușeală), ce spui de o jachetă neagră cu glugă și cu aplicații florale la mâneci?

LC Waikiki, 99,95 lei

Iubitoarele stilului clasic pot alege un palton cu tăieturi dreaptă, într-o culoare neutră, precum cel de mai jos.

Mohito, 269,99 lei

 

Citește și: Cele mai spectaculoase colecții de la Paris Fashion Week 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *