Ghid de exfoliere pentru picioare superbe

By  | 

Pasul 1

Pentru a scapa de pielea ingrosata – pe care pana acum ai ascuns-o in sosete si ghete -, vara-ti picioarele intr-un lighean in care ai amestecat suc de grepfruit, portocale si lamaie (sau doar unul dintre ele) diluat intr-o cantitate echivalenta de apa. Acidul citric inmoaie celulele moarte mai bine decat multe produse speciale.

Pasul 2

Dupa vreo 5 minute, scoate picioarele din apa si freaca-ti talpile cu o piatra ponce. Urmeaza un masaj cu un amestec de ulei de masline si zahar, apoi incheiem ritualul cu o crema hidratanta pentru picioare.

  • Recomandarea COSMO: Piatra ponce de la Scholl – are un amestec de minerale cu ajutorul caruia poti indeparta eficient pielea ingrosata si bataturile in timpul procesului de exfoliere.

Pasul 3

Insista asupra zonelor cu probleme! Aplica scrub-ul / exfoliantul cu miscari circulare, pentru a obtine un efect maxim, in special in zonele cu pielea intarita.

Pasul 4

Ingrijeste-ti bataturile! Nu insista asupra lor cu piatra ponce; sunt destul de sensibile si frecandu-le locul devine si mai dureros.

Pasul 5

La final, rasfata-ti picioarele cu o crema hidratanta si un masaj!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *