Ghid de buna purtare a denimului – Ce nuante alegi sezonul acesta

Când vine vorba de denim, există mai multe nuanțe din care poți alege. Sezonul acesta, însă, ai nevoie de doar șase variante pentru a fi în trend. 

Fie că e vorba de blugi, cămăși sau geci din ultra-popularul denim, un lucru e clar: nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Dar la fel de important este și ce nuanțe alegi să porți și cum preferi să le combini. Vedetele acestui sezon sunt următoarele.

1. Jeanși din denim bleu prespălat, cu aplicații

Jeanșii ”palizi”, în nuanțe de bleu prespălat, au nevoie de decorațiuni suplimentare, așa că alege unii cu bijuterii, perle sau accesorii din metal aplicate. Combină-i cu o pereche de pantofi cool, cu toc înalt, și ești pregătită pentru o ieșire în oraș, cu iubitul sau cu fetele.

jeansi cu perle

2. Cămașa masculină, din denim alb/gri

Nu tot denimul e albastru! O cămașă în nuanțe de alb sau gri e ceea ce-ți trebuie pentru că flatează aproape toate tipurile de piele și dă bine în sezonul rece, mai ales dacă o combini la o pereche de jeanși albi.

camasa din denim

3. Jacheta din denim patchwork

E cool, e altfel și poți combina mai multe materiale și mai multe nuanțe. Îți transformă întregul outfit, astfel încât oricât de basic ar fi restul elementelor tale, această jachetă te va scoate instant din anonimat.

jacheta din denim patchwork

4. Jeanșii tip culottes, din denim indigo

Chic și eleganți, pantalonii tip culottes sunt vedeta sezonului. Poartă-i în nuanțe indigo și nu uita de tocuri, ai nevoie de o pereche de pantofi care să-ți confere înălțime și eleganță.

denim culottes

5. Salopeta din denim închis, tip cerneală

Salopeta din denim nu mai e demult rezervată exclusiv celor care-și vopsesc casa sau care pictează. O poți purta cu stil, dar ai grijă să-ți alegi una potrivită tipului tău de corp. Dacă ești minionă, e mai complicat, pentru că salopeta s-ar putea să te facă să pari și mai scundă, dar cu o pereche de tocuri amețitoare s-ar putea să-ți iasă.

salopeta din denim

6. Rochia din denim negru

Cu nasturi sau fără, rochia din denim este perfectă și pentru sezonul rece, pentru că poate fi purtată cu un pulovăr sau o helancă, iar materialul este suficient de gros încât să reziste și temperaturilor mai neprietenoase. Alege una în nuanțe de negru, pentru că vei părea mai suplă!

rochie din denim

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise