Genti must-have in garderoba oricarei femei!

Colecţionarea genţilor este un lucru de care sigur eşti interesată. Există anumite tipuri de genti pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Unele genţi sunt esenţiale. Prin urmare, fii sigură că le cumperi pe cele must-have în momente de nevoie. 

Dacă nu îţi poţi da seama care-ţi  lipseşte, aruncă un ochi pe următoarele 7 tipuri de genţi obligatorii pentru orice femeie.Geanta pentru cărţi

Indiferent de vârstă, mereu ar trebui să ai o carte în geantă. Poate avea un design feminin sau poate chiar exprima puţină masculinitate, în ultimă instanţă fiind alegerea ta. Genţile pentru cărţi sunt bune atunci când vrei să îi dai o pauză umărului tău şi chiar să distribui greutatea în mod egal. Acesta este un model de geantă pe care orice femei ar trebui să-l aibă.

Geanta pentru plajă

Nu vrei să-ţi foloseşti cea mai de preţ posesie pe post de geantă pentru plajă, pentru că nisipul de pe plajă va ajunge prin toată geanta şi atunci lucrurile nu vor fi la locul lor. Tocmai de asta trebuie să ai o geantă de plajă la care să apelezi în fiecare vară. Doar alege una care să fie practică atunci când e în aproprierea apei pentru a nu-ţi deteriora şi celelalte obiecte.

Geanta poştaş mică

Pentru zilele în care îţi petreci timpul alături de prietenii tăi şi nu ai nevoie de altceva înafara telefonului, cheilor şi portofelului, ar trebui să iei în considerarea opţiunea genţii mici de pus pe umăr. Nu trebuie să te forţezi să cari genţi mari când te duci la o întâlnire pe timp de zi. Poate deveni deranjant şi inconfortabil. Cu această geantă mică de pus pe umăr te simţi mai uşoară, fericită şi lipsită de inhibiţii.
Află care sunt celelalte tipuri de genți must-have pe Femeia.ro
Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise