Garderobă de stat în casă confortabil

Românii au o idee extrem de clară legată de hainele de casă. Mai precis, acestea sunt cel mai des foste haine de ieșit pe afară, care au devenit prea uzate pentru a mai fi scoase în societate. Dar dacă statul acasă este o parte importantă din viața ta, e important să-ți construiești o garderobă dedicată. Alege obiecte vestimentare care au fost create special pentru confort, din materiale naturale și foarte delicate cu pielea ta. Ba chiar îți vei dori să plătești în plus pentru mai mult confort în propria locuință, chiar dacă folosești un card de cumpărături.

Cămașă de noapte din bumbac

Sunt unele zile în care somnul e prea dulce pentru a fi deranjat cu alarma. Sunt zile în care uiți de acele ceasului și împarți timpul în funcție de ce simți. Iar când dimineața se confundă pe nesimțite cu prânzul și după-amiaza cu seara, vrei și o piesă vestimentară care să se potrivească perfect în orice împrejurare casnică. Pentru asta există, culmea, cămașa de noapte. Contrar denumirii, este cea mai bună prietenă a unei fete care vrea să-și petreacă toată ziua în confort. Bineînțeles, materialul este cel mai important. Alege un bumbac plăcut la atingere, moale și catifelat, care permite pielii să respire.

Pijama din satin

Dacă simți totuși nevoia de puțin rafinament, chiar și în propria casă, poți opta pentru o pijama care nu pare să fie pijama. Materialul face toată diferența. Satinul este o alternativă la clasicul bumbac. Și îți oferă acel plus de stil fără a știrbi din confort. Doar tu vei ști că porți o pijama. Ochii neștiutori vor crede că porți pur și simplu haine foarte confortabile.

Pantaloni și cămașă din in

O altă variantă care ar putea înlocui cu succes bumbacul, în special în zilele încinse de vară, este inul. Optează pentru o pereche de pantaloni lungi și lărguți, combinată cu o cămașă la fel de relaxată și cu un croi foarte simplu. Inul îți va garanta că pielea respiră și atmosfera rămâne răcoroasă, indiferent ce spune termometrul.

Tunică supradimensionată

Iată un look atât de interesant, încât ar putea fi purtat cu succes și în afara casei. O tunică din aceleași materiale lejere, cât mai largă și cât mai ușoară cu putință, îți va fi partenera perfectă atât în zilele petrecute între pat și canapea, cât și în serile relaxate în compania prietenelor apropiate.

Pentru orice articol din garderoba ta, pentru acasă sau afară, folosește cu încredere CardAvantaj. Este aliatul fetelor la cumpărături și te ajută să-ți pui în aplicare toate planurile pe loc și să le plătești treptat, cât mai relaxat.

 

 

 

Sursă: Digital Metrics

Sursă foto: pixabay

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.