Garderoba de primăvară pentru bărbați – piese vestimentare esențiale

Temperaturile din termometre au început să crească, așa că este timpul să spui ”Adio” hainelor din texturi proeminente. Sezonul de primăvară-vară este un motiv bun să îți reîmprospătezi dulapul de haine cu obiecte vestimentare statement care sunt în tendințe în acest an.

Pentru o primăvară mai stilată nu ai nevoie de un buget imens; poți face cumpărături într-un mod inteligent sau poți utiliza ceea ce deja ai în garderobă.

Totuși, dacă ai de gând să mergi la shopping în viitorul apropiat, trebuie să știi în ce anume să investești. Vezi care sunt cele 5 piese esențiale pentru garderoba de primăvară a oricărui bărbat stilat!

Cămașă: cum alegi modelele potrivite pentru primăvară

Cămașa este un element definitoriu pentru stilul masculin, prin urmare nu poate lipsi nici din dulapul tău. Pentru primăvara această, alege modelele cu mânecă lungă, deoarece cele cu mânecă scurtă nu mai sunt deloc în tendințe. Alege cămăși din fibre naturale – cum ar fi inul sau bumbacul. Din punct de vedere cromatic, sunt recomandate culorile neutre ideale pentru birou, dar și cele cu imprimeuri pentru ținutele casual.

Jachetă: cum o asortezi în ținute care emană bun gust

În sfârșit poți renunța la gecile groase și voluminoase în favoarea jachetelor. Anul acesta sunt din nou în vogă jachetele din denim și cele din piele, care arată foarte bine mai ales în combinații casual. De asemenea, poți opta pentru geci de primăvară pentru bărbați cu un design mai sport pentru ținutele lejere, de zi cu zi, sau din contră, pentru un model mai discret și mai simplu pentru ținutele stil office.

Accesoriile: cu ce înlocuiești fularul gros de iarnă și cum alegi cravata

Accesoriile au un rol important indiferent de stilul ținutei adoptate. Acestea contribuie la valoarea estetică a ținutei și îndeplinesc, totodată, funcții practice. Dacă iarna ți-au ținut de cald fularele groase, pentru primăvară trebuie să le acorzi o perioadă de repaus și să le înlocuiești cu eșarfele. Chiar și cravatele trebuie alese diferit pentru sezonul cald; optează pentru cele din bumbac sau din mătase în locul celor de lână.

Puloverul: care sunt cele mai potrivite opțiuni

Primăvara vremea poate fi destul de capricioasă, așa că nu ar fi rău să ai pregătite în dulap câteva pulovere. Fie că sunt modele în V sau rotunde, uni sau colorate, ele te vor salva în zilele mai răcoroase ale anotimpului cald. Le poți purta cu o cămașă pe dedesubt, cu sau fără cravată. Cardiganele sunt și ele o opțiune potrivită pentru primăvara aceasta. În ceea ce privește materialele, alege pulovere din bumbac sau din cașmir, care îți vor oferi confortul termic necesar.

Blugii: modele în vogă în primăvara lui 2019

Nu poți da greș în niciun sezon dacă porți o pereche de blugi care te avantajează. Anul acesta au revenit în tendințele primăverii jeanșii cu aspect deteriorat, cu petice și tăieturi, care creează un look extrem de degajat și nonconformist. Blugii slim sunt, de asemenea, pe lista alternativelor ideale, fiind ușor de integrat în ținute în orice stil.

Text: Digital Workforce

Foto: Pexels

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.