Garderobă de primăvară: câmpuri de lavandă

E de ajuns o singură sămânţă, o singură piesă în această nuanţă parfumată, pentru ca în garderoba ta de primăvară să prindă rod o întreagă recoltă de haine şi accesorii de culoarea lavandei. Nu crezi? Aruncă o privire peste buchetul de itemuri pe care ţi l-am cules mai jos!

Le poţi rezista?Cum să porţi

  1. Pentru un look de o eleganţă regală, alege o rochie din mătase, strânsă pe talie, şi accesorizeaz-o cu cercei candelabru.

  1. Dacă eşti adepta stilului retro, opteză pentru un look complet de culoarea lavandei, format dintr-o pereche de pantaloni, un top feminin, o beretă şi, desigur, ochelari rotunzi supradimensionaţi.
  2. În privinţa accesoriilor, păstrează lucrurile simple: fie optezi pentru bijuterii în nuanţe argintii, ori alegi culori puternice, care vor creea un contrast plăcut cu restul ţinutei.
  1. Nu în ultimul rând, reţine că această nuanţă nu este adecvată exlusiv unui stil elegant — alege un cardigan lung precum cel de la Fenty şi poartă-l cu o pereche de pantofi sport, pentru un look “de stradă” cu care vei face impresie.
Halogwn, 404. 25 lei Nordstrom

Citeşte continuarea materialului în ediţia de aprilie a revistei Cosmpolitan România.

Foto: Imaxtree, PR. Text şi stilism: Anca Stăruială

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.