Gala Met 2018: Cele mai spectaculoase accesorii

De regulă, când vorbim despre „accesoriile” pe care vedetele le-au purtat la un eveniment red carpet, ne referim la bijuterii. Însă Gala Met de seara trecută a fost atât de plină de accesorii capilare care de mai care mai spectaculoase, încât era păcat să nu le facem o trecere în revistă.

Invitații la Gală pare că au îndrăgit foarte mult dress code-ul din acest an – Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. De la coroane de spini la halouri și de la mitre papale până la veritabile construcții din aur care reproduc scene biblice, iată cele mai impresionante headpiece-uri care au apărut pe covorul roșu la Gala Met 2018:Anne Hathaway și-a accesorizat rochia Dior Couture cu un soi de coronă de spini, prinși cu atenție de jur împrejurul unui coc cu volum.

Janelle Monáe este faimoasă pentru pălăriile ei, iar la Gala Met, a purtat alături de rochia Marc Jacobs, o pălărie din pai care creează impresia unui halou, poziționată peste o cagulă realizată din metal încrustat cu cristale.

Știm deja că Sarah Jessica Parker e pregătită să sufere în numele modei, și iată încă o dovadă – ne vine greu să credem că headpiece-ul semnat Dolce & Gabanna, care înfățișează o scenă biblică, a fost ușor de purtat pe cap o seară întreagă.

Rihanna a optat pentru o mitră – o reproducere a ceea ce poartă pe cap Papa – realizată, la fel ca și rochia, de John Galliano (Maison Margiela).

Rosie Huntington-Whiteley a purtat un coc elegant în care a fost prins un pieptene mai special… reproducând un halou angelic.

Tot pe ideea de halou a mers și Lily Collins, însă versiunea ei este acompaniată de un set de împletituri minuțios realizate.

Lana Del Rey a purtat pe cap un headpiece din pene, iar ca bonus, accesoriul pe care îl ține în mână reproduce o pictură renascentistă.

Olivia Munn și-a accesorizat rochia cu un văl din zale metalice.

Priyanka Chopra a completat rochia Ralph Lauren cu un headpiece metalic continuat cu o trenă impresionantă.

Amber Heard este încă una dintre vedetele care au mers pe ideea de coroană de spini.

Punem pariu că e nevoie de multă grație pentru a ține în echilibru pe cap o construcție complexă precum cea a lui Joan Smalls.

Blake Lively a purtat o rochie spectaculoasă, cu o trenă imensă, dar merită să ne oprim un pic și asupra accesoriului capilar realizat din aur și diamante.

Cara Delevingne a optat pentru un look cu aer sumbru, de la rochia Dior cu aspect de cușcă și până la headpiece-ul cu care și-a umbrit privirea.

Sza a accesorizat rochia Versace cu un headpiece cu aer celestial.

Rita Ora a optat, ca multe alte vedete, pentru un halou din spini.

Winnie Harlow a adoptat un look angelic din cap până-n picioare.

Kate Bosworth a purtat un văl care duce cu gândul la personajele feminine din picturile renascentiste.

Headpiece-ul lui Frances McDormand nu a fost neapărat în tematica serii, însă se numără printre cele mai impresionante accesorii ale serii.

Aruncă un ochi peste full look-urile de pe covorul roșu de la Met Gala, aici.

Foto: Splash News

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.