Fusta in zilele friguroase!

Cand vine gerul, nu stii ce sa mai pui pe tine, ca sa nu iti fie frig. Te gandesti la cei mai grosi pantaloni, cea mai pufoasa si mai lunga geaca, manusi si caciula, da, caciula de lana sau cea de blana… dar, poate  uneori nici nu-ti trece prin minte ca, intr-o zi cu ger de crapa pietrele, ai putea sa te imbraci in… fusta.

Fusta este un item comod, cu o istorie serioasa si un renume pe masura, dar mai ales, a avut de-a lungul a zeci de ani, puterea de a se inventa si reinventa contant, cu nume sonore de designeri care i-au atribuit forme si materiale pe masura. Cu toate acestea, ea nu prea apare in discutiile noastre cand vine iarna.Cumva o aducem la viata in sezonul calduros, incepand cu luna martie. In rest, o folosim din cand in cand, la evenimente elegante.

Insa, am vazut cateva fete care poarta fuste in mijlocul iernii si le-am intrebat cum se simt. Ne-au spus ca o fusta, daca este din materialul potrivit, este mult mai calduroasa decat orice pereche de pantalon. Cand bate vantul pantalonii se racesc pe picior, unele materiale devin chiar rigide si neprietenoase. Cand ploua se uda sau se stropesc.
O fusta din lana tine cald, este moale si placuta la atingere.
O fusta ampla din fas gros, ca de jacheta, te apara de vant si de frig.
O fusta din neopren colorat este usoara, calduroasa si foarte colorata, ceea ce te face sa te gandesti la soare si la vara.
Cu fusta din blana poti sa mergi si la munte, doar ca nu poti sa intri pe partia de schi cu ea 🙂
Aceste fuste le-am gasit la Happy Friday, un brand romanesc care inseamna colecții în serie limitată, piese comode, materiale de calitate, linii simple, creativitate și mult optimism.
Mai multe detalii despre ei puteti descoperi pe: https://happyfriday.ro/
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.